Простіше нікуди: співачка Согдіана поділилася своїм засобом зниження ваги після пологів

354

35-річна співачка Согдіана стала мамою втретє 26 липня. На світ з’явився третій син популярної виконавиці. Знаменитість не стала йти в декретну відпустку, а відразу повернулася до роботи.

Читайте також:Якась струнка! Согдіана повернулася до роботи через 20 днів після пологів

Шанувальники співачки були вражені тим, як швидко вона повернулася у форму після пологів. Справді, фігура Согдіани неймовірно струнка, немов вона не багатодітна мама, чия третя вагітність завершилася 2,5 місяці тому. Молода матуся розповіла, що вона постійно працює над тим, що талія була тонкою. І чесно зізнається, що не все відбувається так швидко, як хотілося б:

Виходячи із спортзалу, тимчасово змінивши розмір s на м, зрозуміла, що треба докласти ще більше зусиль для заточування осикою😃 Зрозуміла, що мало п’ю води, а це важливо. Стрілка на вагах повільно, але повзе вниз. І це радує. Але працюємо далі і не розслабляємося у всіх сферах життя))) Кожен день ставати кращою версією себе. Бути краще, ніж учора.

© Instagram @sogdianamusic

Нагадаємо, раніше співачка поділилася, що під час вагітності набрала 19 кг. І 14 з них вже скинула. І детально розповіла про те, що допомагає їй в процесі схуднення.

Терпіння, терпіння і ще раз терпіння. Звичайно, все індивідуально, хтось обдарований прекрасною генетикою і за кілька місяців приходить у форму, комусь потрібні роки. Наберіться терпіння і дійте!

Правильне харчування — це вже величезний крок до тіла своєї мрії. Ні в якому разі не можна опускатися нижче 1700 ккал у день, особливо якщо ви годуєте грудьми. Їжте маленькими порціями, 3-4 рази в день, і максимально різноманітно. Завжди під рукою тримайте корисні перекуси, щоб не зірватися: яблука, горішки, сухофрукти, морквяні палички. Я відмовилася від молока, солодкого, мучного, гарнірів.

Зразкове меню:

  • Вранці: сир, чай або кава (солодкий), щоб голова міркувала.
  • Обід: риба або м’ясо без гарніру, або легкий суп.
  • Вечеря: сирі овочі або варені на пару/на грилі.
  • Після 20:00 намагаюся не їсти.

Фізичні навантаження. Проконсультуйтеся зі своїм лікуючим лікарем, коли можна буде починати займатися спортом. Але для початку більше ходіть, гуляйте і робіть легку гімнастику або зарядку вранці.

Не забувайте про водний баланс. Обов’язково носіть з собою пляшку з питною водою без газу. Так ви не тільки забезпечите свій організм від зневоднення, але й прискорите метаболізм.

Сон! Я розумію, що молодим матусям вкрай важко поспати повноцінно 8 годин, але намагайтеся досипати днем разом з малюком. Адже недосип призводить до набору ваги, від якого ми так хочемо позбутися.

Зволожуйте шкіру і робіть масаж. Після пологів тіло вимагає особливої уваги до себе. Для початку можете робити масаж сухою щіткою, скрабування і зволожувати шкіру маслами. Наприклад, оливкова олія — відмінне і доступне засіб.

© Instagram @sogdianamusic

У висновку багатодітна матуся пояснила, що справа піде значно легше і швидше, якщо ви будете в гарному настрої:

І, звичайно ж, у вас повинен бути позитивний настрій і гарний настрій. Не утопайте в домашній рутині, просіть про допомогу рідних. В цьому немає нічого ганебного. Навпаки, дозволяйте собі відволіктися і зайнятися улюбленою справою або просто на годинку сходити туди, куди хочеться, а не туди, куди треба.

А як ви приходите в форму після пологів?

Фото на анонс: Instagram @sogdianamusic