Шкільна пора: сестра співачки Нюши поділилася рідкісними спільними кадрами

938

Молодша сестра співачки Нюши, 23-річна Марія Шурочкіна — відома російська спортсменка, Олімпійська чемпіонка і 8-кратна чемпіонка світу з синхронного плавання. Вона — активний користувач соцмереж і регулярно наповнює свій особистий блог барвистими кадрами з змагань, з подорожей, а також своїми знімками з модних фотосесій. А ось сімейними кадрами Марія ділиться рідко, тому кожен пост, присвячений родині, прихильники сприймають як справжній подарунок.

© Instagram @mashuniashura, @oksana_shur

Читайте також:Мама співачки Нюши поділилася кадром з онукою

Як раз в ці вихідні Марія опублікувала серію рідкісних і дуже кумедних фотографій із сімейного архіву і зізналася старшій сестрі в любові.

Що б не сталося… #сестрынавсегда, — підписала добірку Марія.

© Instagram @mashuniashura

Шанувальники прийшли в захват від унікальних кадрів і залишають щирі компліменти сестрам, а також дякують за милі фоторедкости.

Нюшенция і Машенция такі красоточки і сонечка! Одна Ангел, друга Русалонька)

Такі милі і люблять сестрички, очей не відірвати від вас!

Марія, дякую за рідкісні фотографії, немов ваш домашній фотоальбом подивилася)

Читайте також:Дружина Володимира Шурочкіна показала дитяче фото співачки Нюши з сестрою

До речі, свої коментарі до посту залишив і Нюша, і мама Марії, Оксана Шурочкінаа.

Найдивовижніша — найкраща сестра у всесвіті дісталася мені, — прокоментувала фотографії співачка.

❤️ дівчинки… — написала Оксана.

© Instagram @mashuniashura
© Instagram @mashuniashura

Нагадаємо, що батько Нюши, музикант і продюсер Володимир Шурочкіна, розлучився з першою дружиною і мамою співачки, коли їй було всього два роки. Однак він зумів зберегти дружні стосунки з колишньою дружиною і брав активну участь у вихованні дочки. Пізніше він одружився на майстра спорту зі спортивної гімнастики Оксані, яка народила йому двох дітей — Марію й Івана (21). Відомо, що Нюша відразу знайшла спільну мову з новою дружиною батька, яка допомогла починаючої співачки з хореографією і навчила її навичкам сценічної майстерності. Зараз Оксана виступає співпродюсером Нюши і неодноразово казала, що вважає її своїм творчим натхненником і справжнім другом.

© Instagram @oksana_shur

Читайте також:Старовинне ім’я: Нюша зізналася, як назвала доньку

До речі, в одному з останніх інтерв’ю Марія зізналася, що зі старшою сестрою в прекрасних стосунках, але бачиться вдається дуже рідко, адже у Марії постійні тренування та змагання, а Нюша нещодавно вперше стала мамою і весь вільний час присвячує чарівною доньці, ім’я якої поки ховається.

На жаль, я рідко буваю на її концертах, але коли приходжу, то захоплююся нею. Вона для мене найкраща співачка, я її обожнюю. Я вважаю, що вона крута. Закриваючи очі на те, що вона моя сестра, її музика, її хореографія, танці, подача — дуже кльові. Завжди захоплювалася тим, як вона пише свої пісні. Була б моя воля, ходила б на всі її концерти, — розповіла спортсменка.

© Instagram @nyusha_nyusha
Фото на анонс: Instagram @mashuniashura