Процес пішов: Меган Маркл вдалося схуднути через 5 місяців після пологів

417

Принц Гаррі і Меган Маркл стали батьками 6 травня. Зараз пара виховує чарівного рудоволосого Арчі. І, як виявилося, 38-річної герцогині Сассекской було не так вже й просто схуднути (в порівнянні з багатодітної Кейт Міддлтон, об’єм талії якої 60 см).

Читайте також:Кейт Міддлтон розкрила спосіб безкоштовного схуднення

Після пологів Меган Маркл носила одяг, яка була не в силах приховати її округлий животик.

© Instagram @harry_meghan_daily

Припустимо, молода мама вирішила не мучити себе дієтами і надмірними фізичними навантаженнями для того, щоб знову стати стрункою. Тому носила речі, візуально роблять її стрункішою.

© Instagram @harry_meghan_daily

Читайте також:Колаборація року: Меган Маркл представила капсульну колекцію жіночого одягу для офісу

І це сталося! Не швидко, але все ж… Коли герцогиня Сассексская відвідала саміт «One Young World», вона продемонструвала змінила свою фігуру. Для виходу в світ дружина принца Гаррі вибрала сукню канадського бренду Aritzia. Нагадаємо, Меган Маркл одягала цей наряд і під час вагітності.

© Instagram @harry_meghan_daily

Яскрава сукня підкреслила талію молодої мами. Втім, як і зелене, яке Меган Маркл одягала на церемонію вручення премії WellChild. До речі, тоді ж стало відомо, принц Гаррі підтримує дружину на її шляху до схуднення. Про це розповіла мама 10-річної Еммі Нараян-Ніколас. Дівчинка, хвора на лейкемію, отримала нагороду за ідею створити в лікарні ресторан, де пацієнти і члени їх сімей могли б отримати повноцінний обід з трьох страв. Юна володарка премії WellChild познайомилася з титулованою парою і трохи з ними поговорила. Мама дівчинки згадує, як це було:

Коли вона (Меган Маркл) села, я сказала: «О, ти виглядаєш приголомшливо, і у тебе тільки що народилася дитина». Гаррі подивився на неї і сказав: «Бачиш, я тобі казав!»

© Instagram @harry_meghan_daily, @thewindsorsfamily

Як ви думаєте, чи зможе Меган Маркл повернути колишню стрункість?

Фото на анонс: Instagram @sussexset, @winecoffeenews