Підводне місто і піски: Микита Пресняков розповів, як зазначив з дружиною 2-ю річницю весілля

943

Вчора в сім’ї онука Алли Пугачової, Микити Преснякова, і його дружини Олени Краснової відзначили велике свято – 2 роки з дня весілля. 27 липня 2017 року молоді дали один одному клятви вірності і обмінялися обручками. Зворушливий пост з освідченням у коханні дружині Микита опублікував у своєму особистому мікроблозі:

«Паперове весілля» наша 2я річниця! Я шалено вдячний всесвіту за те, що вона звела мене з тобою, Оленка))) Ти сама весела і унікальна з усіх людей, що я знаю і кожен день з тобою все цікавіше і драйвовішого! Я реально в несподіваному шоці, що ми настільки доповнюємо один одного! Сьогодні був самий незвичайний вечеря в моєму житті!

View this post on Instagram

A post shared by Nikita Presnyakov (@npresnyakov) on Jul 27, 2019 at 1:06pm PDT

Відзначити паперове весілля Микита запросив дружину в один з найшикарніших ресторанів Дубая. Величезні акваріуми з екзотичними рибами і дивовижні страви від шеф-кухаря створили атмосферу справжнього свята.

«Велике всім спасибі за привітання❤️ Те місце, в якому ми відзначили нашу «Паперову» весілля стало по-справжньому особливим», – розповіла своїми передплатникам щаслива Олена.

© Instagram @npresnyakov
Никита Пресняков отметил 2-ю годовщину свадьбы© Instagram @ossianodubai

Крім того, за вчорашній день молоді встигли зробити екстремальну поїздку на джипі по пустелі! Відеороликом з незвичайної поїздки Пресняков-молодший також поділився в одній із соціальних мереж:

Одна з багатьох причин їхати в Дубаї! Екстремальна подорож на джипі по дюнах! Це нічим не поступається відчуттям, що ти отримуєш на Американських гірках! А ця атмосфера перетворює тебе в Алладіна і в голові у тебе грає на репите «Арабська ноооОоочь… » 😂 Коротше, на повному серйозі, навіть якщо приїхати в Дубай на 2 дні і влаштувати собі таке пригода, то у вас буде повноцінне почуття задоволення від усієї поїздки і ці моменти точно залишаться в пам’яті на все життя!

View this post on Instagram

A post shared by Nikita Presnyakov (@npresnyakov) on Jul 26, 2019 at 1:08pm PDT

А ще виконали свою мрію – поплавати з дельфінами!

З дитинства любив контактувати з дельфінами! Це самий унікальний вид ссавців на мою думку… ви знали, що мати своїй дитині з дитинства наспівує певний звук, який стає ім’ям цього дельфіна і будучи дорослим, мати може кликати дітей по імені і вони реагують. Поспілкувалися з тренером. Всі вони, звичайно не в захваті від того що дельфіни не на волі, але кажуть, що з всіх дельфінаріїв, тут самі відповідні умови, від самої площі, консистенції води, до догляду і турботи за дельфінами. Там не проходять шоу, тільки знайомства та контакти. Дельфіни по суті там живуть великою родиною з дитинства, грають і веселяться! – розповів Микита в особистому блозі.

View this post on Instagram

A post shared by Nikita Presnyakov (@npresnyakov) on Jul 28, 2019 at 11:35am PDT

Нагадаємо, Микита Пресняков та Олена Краснова познайомилися під час відпочинку в селі в 2014 році. А через три роки кохані відзначили пишне весілля, на якій були присутні всі члени зіркової сім’ї Микити — Алла Пугачова, Крістіна Орбакайте, Максим Галкін, Володимир Пресняков. Крім знаменитих родсственников Преснякова-молодшого на свято були запрошені також друзі пари і, звичайно ж, сім’я Олени.

© Instagram @npresnyakov

Свято пройшло з великим розмахом. Один тільки весільний торт коштував близько 2 мільйонів рублів! Молодятам подарували безліч розкішних подарунків, але самим що запам’ятовується виявився сюрприз, зроблений Примадонною. Алла Пугачова подарувала Микиті і Олені особняк в селі Малі Бережки.

© Instagram @npresnyakov
© Instagram @npresnyakov
Фото на анонс: особистий блог зірки.