Після таких вчинків сестри чоловіка у мене принцип: все, що вона дарує, відправляю в смітник

558

Хотіли як краще, а вийшло як завжди. Знайоме? Наприклад, зовиця демонструє прихильність, дарує дитині подарунки, але все, що вона підносить, насправді не потрібно. А адже дорогі речі… Про ситуацію в сім’ї розповіла молода матуся з ніком в Мережі Оленка.

Моторошно дратує сестра чоловіка, — не приховує емоцій автор. — Їй 41 рік, у неї є чоловік і син 17 років. Живемо близько, на машині 10 хвилин їзди.

Виявилося, що спочатку у автора з золовкой були чудові стосунки. Чорна кішка між ними пробігла під час дня народження чоловіка і брата, відповідно. Ось як це було:

Завжди до неї добре ставилася, поки вона не подарувала чоловікові дві величезні картини і квітка в горщику… Особисто я думаю, дарувати такі речі не можна, так як смаки у всіх різні. І ще вказувати, куди вішати картини… на яку стіну…

А потім настав час готуватися до пологів) На останніх двох місяцях була досить нервова і дратівлива. Як грім серед ясного неба: дзвінок сестри і її пропозицію купити мені в подарунок крісло+пуф для заколисування і годування дитини.

«Але це ж потрібні речі», — скажуть зараз багато. Однак молода матуся пояснює:

По мені краще дізнатися, що чоловік хотів би отримати в подарунок і постаратися купити саме це. Якщо подарунок дорогий, скидалися сім’ями. Останні роки завжди з сестрами писали список бажаного на різний бюджет, і можна було вибирати. Проблем не було ніколи.

Перед пологами я всім повідомила, що дарувати верхній одяг не треба, у нас все куплено в достатку, що я сама хочу вибирати речі. Не треба самодіяльності! Склала список.

Спочатку зовиця хотіла купити все, я сказала, що в пріоритеті — переноска. Все купувати не треба. Вона зателефонувала чоловікові (свого брата) і стала критикувати вибір! Наприклад, я колір вибрала не той, що перенесення недолуга і їй здається, нам вона взагалі не потрібна, і купувати її вона не буде. Цю Тему вона розводила близько тижня!!!

Читайте також:Брат чоловіка заявив, що всі дитячі речі нашого дитину забере для свого майбутнього малюка

Як з’ясувалося, на цьому історія з подарунками не завершилася.

Вона прийшла з горою того, чого я просила не купувати!!! Халат на 5 років, купа одягу на рік, зимова куртка на вік, коли нам гарна буде літо, шезлонг і килимок, — розповідала автор.

Молода матуся пояснила, чому її не порадували дитячі речі:

Все це куплено було просто так, без вибору. Я поясню. Перш, ніж щось купити, особисто я вишукую відгуки, читаю і порівнюю характеристики, вибираю, що нам було б краще і зручніше для дитини і т. д. Я не вибираю найдорожче, я вибираю те, що підходить саме нам.

Я не купила б шезлонг, так як там немає підтримки для новонародженого: слизька тканину і всього 4 мелодії. Не купила б килимок без валиків і тільки з 2-ма іграшками. Все це тепер припадає пилом на балконі. А я сама купила те, що вважаю за потрібне.

На її фразу «вам вже треба навирост все купувати і готувати» у мене волосся стало дибки. Типу санки, снігохід і т. д. І вона знову вже на Новий рік щось купила нам.

Автор цієї історії зізналася, що вона прийняла рішення не користуватися подарунками від зовиці:

Справа вже в принципі. Все це буде лежати на балконі або полетить у смітник.

Читайте також:Від розпещеної молодшої сестри чоловіка в нашій родині суцільні неприємності

Подруги в Мережі відреагували на цю ситуацію по-різному. Багато радили поговорити з золовкой і пояснити їй з приводу подарунків. Були і ті, хто спробував розібратися в нав’язливості родички. Вердикт: їй не потрібен свій малюк!

Нехай собі ще дитину народить! Вас зараз тапками закидають, назвуть невдячною. А я вас розумію. У мене подібна ситуація зі свекрухою і рідною тіткою чоловіка. Вони ходять до нас щосуботи. Тітка нав’язала доньці суконь і ще в’яже. Я не збираюся дитини тільки в її сукнях водити! Свекруха купила набір дитячий для їжі. Зараз цей китайський набір з гострими краями займає місце. І не викинеш адже! А найголовніше, що важко щось сказати, вони ж «від душі», — поділилася схожою історією ИриЅка.

У мене була така ж ситуація зі свекрухою. Поигралась з немовлям. Зараз з 3-х річкою не цікаво, — розповіла ДариПопинс.

А ось інші користувачі Мережі впевнені, що автор просто не може налагодити відносини з золовкой.

Я теж одна в сім’ї, а у чоловіка велика сім’я. Мені хочеться все самій і по своєму, а йому вони рідні люди. Я теж намагаюся приймати їх за своїх рідних, так набагато легше (Ольчик)

Вам би сестру, яка прийшла б через рік на вашої дитини глянути з брязкальцем у руках. Як у нас! Тоді б ви ображалися. Будьте простіше! Речі можна роздати незаможним в притулок. Скільки по лікарнях дітей-відмовників, а ви робите з мухи слона (Ірина)

Думаю, ваш чоловік і сестра були завжди поруч. Вона молодець, що хоче брати участь у житті вашої дочки, підтримувати родинні стосунки. Дивись, в майбутньому, коли вам потрібна буде допомога, вона якраз вам і зможе допомогти, прийти і посидіти з малюком, поки ви (наприклад) до лікаря збігає (Вікторія)

А як ви вважаєте, чи можна направити енергію зовиці в потрібне русло? Як це зробити?

Всі фото: Depositphotos