Мами на прогулянці: фото Нюши і Ханни з доньками зворушила шанувальників

833

У співачки Нюши і її колеги по цеху Ханни – багато спільного. Вони практично однолітки (на поточний момент їм обом 28 років), їх ім’я за паспортом – Анна. Обидві досягли успіхів у шоу-бізнесі, що не заважає їм розвивати інші проекти (Нюша – свою марку одягу, Ханна – студію краси), дівчата практично одночасно завагітніли і народили дочок з різницею в два місяці в Майамі. Обидві досі не розкрили імена своїх спадкоємців.

І навіть візочок своєї дитини Ханна згодом віддала Нюше, після чого вона благополучно перейшла у спадок до Вікторія Лопирьова, а тепер, судячи з усього, дістанеться коханої ТіматіАнастасії Решетовой, яка вчора офіційно заявила про свою вагітність.

Детская коляска Ханны, Нюши и Виктории Лопыревой© Instagram @nyusha_nyusha, @offi_hanna, @lopyrevavika

Не дивно, що дівчата дружать сім’ями! І навіть гуляють разом з дочками. Вчора Нюша опублікувала у своєму блозі спільний кадр з однієї з таких прогулянок. На фото зіркові матусі разом зі своїми малятами.

Це пост для наших принцес)Напевно вони його побачать колись 🙌🏻 03.06.2019. У цей день ми з вами дуже щасливі Ханна, Ню

Пізніше ця ж фотографія з’явилася в мікроблозі Ханни з коментарем:

Зробити з малятком вдалу фотку, це цілий квест, а от з двома, це взагалі анреал))))))) 🤣🤣🤣 на цій фотці по повз нас з Ню @пуиѕһа_пуиѕһаесть одна маленька принцеса і одна маленька розбійниця))) відгадайте, хто є хто?))))

Нюша и Ханна вместе с дочками© Instagram @nyusha_nyusha

Шанувальники і подруги закидали зоряних матусь захопленими коментарями (більше 400!) – за кілька годин фото набрало більше 100 000 лайків.

Які красуні!😍😍😍💞💞💞💞

Боже,як мило 🙏❤️

Привіт від Марка Лео 👼🏻👋🏽V (Вікторія Лопирьова)

Мамульки красотульки, дочуньки симпотуньки💕

Нюша і її чоловік Ігор Сівов стали батьками в кінці 2018 року, а зіркова пара Ханна і Павло Кур’янов (творчий псевдонім – Пашу) – у вересні минулого року. Для обох дівчат діти стали первістками.

Не знаємо, чи запишуть дует Ханна і Нюша, про що їх просять фанати, а от що у їх дочок він склався – факт. Малятка навіть одягнені в єдиному стилі: у білих костюмчиках з пишними спідничками. Статус зобов’язує – принцеси ж!

Читайте також:

  • Милота зашкалює: співачка Ханна поділилася ніжним фото з підрослими дочкою
  • Старовинне ім’я: Нюша зізналася, як назвала доньку
  • Самий солодкий сон: Нюша опублікувала ранкове фото з новонародженою донькою
Фото на анонс: © Instagram @nyusha_nyusha, @offi_hanna