Пісочний місто: Наталія Подольська показала, як відпочиває з мамою і сином в Туреччині

481

З 25 по 28 липня у сонячному Баку проходив великий міжнародний музичний фестиваль «Спека». Участь у ньому взяли десятки вітчизняних музикантів і, в тому числі, популярна співачка Наталія Подольська. Але по завершенні яскравого заходу в похмуру Москви артистка повертатися не захотіла і полетіла разом з родиною відпочивати в Туреччину.

© Instagram @nataliapodolskaya

З усіх міст теплої країни зірка вибрала Белек. І в перший же день приїзду співачка відправилася разом з сином Темою і мамою на пляж. Однак лежання на шезлонгу сім’я артистки віддала перевагу активний відпочинок. А саме — зведення пісочних замків! Милим відео з найближчими Наталія поділилася в одній із соціальних мереж.

Разом з мамою і бабусею непосида Артемій зміг побудувати справжній тунель і трасу з піску!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 1, 2019 at 1:59am PDT

До речі, Наталія Подольська разом з сином і чоловіком Володимиром Пресянковым дуже люблять подорожувати.Так, на травневі свята зіркова родина відвідала сонячний Маврикій. Перші кілька днів музиканти насолоджувалися теплим океаном і спекотним сонцем, а потім вирішили відвідати великий зоопарк під відкритим небом, в якому познайомилися з величезними черепахами, верблюдом, гігантським жирафом, ему, зебрами і безліччю інших диких тварин.

© Instagram @nataliapodolskaya

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on May 9, 2019 at 11:39pm PDT

Нагадаємо, довгоочікувана дитина у сім’ї Преснякових з’явився в 2015-му році. 5 червня Наталія Подольська народила чоловікові сина Артемія в одній з клінік. Москви до Речі, артистка не раз зізнавалася, що мріє подарувати своєму коханому другу дитину.

© Instagram @presnyakovvladimir

Зазначимо, що в середині липня зіркова пара відзначила прекрасну річницю: дев’ять років тому закохані обвінчалися в московському храмі Святих безсрібників Косми і Даміана на Маросейка. І якщо весілля однієї з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу була яскравою, пишною і масштабної, то вінчання, навпаки, проходило у вузькому колі найближчих. Подільська тоді розповіла про цей чарівний момент:

Коли відбувався обряд, я фізично відчула, як нас зв’язали однією ниткою! Всім люблячим рекомендую.

dni.ru
Фото на анонс: особистий блог зірки.