Равшана Куркова розповіла, як залишатися стрункою після 35 років

742

Равшана Куркова в юності не планувала йти по стопах своїх батьків (мама Рано Кубаева — кіноактриса, тато Бахрам Матчанов — театральний актор), а хотіла пов’язати своє життя з журналістикою. Але гени взяли верх.

Першу роль Равшана зіграла в 12 років, але тоді пристрасть до акторської майстерності не розгорілася. А вже після закінчення педагогічного інституту (факультет філології) Куркова зрозуміла, що їй цікава сцена.

Instagram @rav_shana

У своєму особистому блозі актриса розповідає про свою професію, сім’ї та повседнейвной життя, а також ділиться секретами краси, стрункості і здоров’я. На цей раз Равшана зізналася, що з 35 років їй доводиться наполегливо працювати над своїм тілом, щоб залишатися у формі.

Я завжди була худою. Пощастило з конституцією. Погладшати для мене було проблемою, тому я не могла займатися спортом, їсти будь-яку гидоту, запиваючи її солодкою газованою водою і особливо не паритися. Після 35 років халява закінчилася. Ок, я все так само виглядала худий в одязі, але тіло поступово змінювалося — стала запливати» талія, «поліз» живіт, стегна округлилися. При відсутності тонусу і при слабких м’язах картина складалася так собі. І справа не в тому, що відбувається з самооцінкою, коли ти зненацька переходиш на інший розмір одягу, а в самопочутті і фізичних можливостях — слабке, нетреноване тіло не використовує свій потенціал у повному обсязі, швидко втомлюється, мало може, а зайве забирає у нього легкість. Я сказала собі Стоп і почала змінювати ситуацію.

Instagram @rav_shana

Переглянула раціон харчування (про нього буде окремий пост). Подружилася зі спортом — тренуюся мінімум 4 рази на тиждень. Перепробувала різні напрямки і зупинилася на функціоналі з тренером плюс заняття йогою, стретчінгом. Коли немає можливості доїхати до залу, можна зробити ряд нескладних вправ вдома. Так, чудо ВІДРАЗУ не сталося. Але через півроку процес пішов і я почала стає кращою версією себе. Зараз я сильніше, гнучкішою, витривалішими, ніж 15 років тому, мені подобається, як почувається і виглядає моє тіло. Не вірте людям, які після 35, продовжуючи виглядати відмінно, розповідають казки, як не докладає до цього ніяких зусиль. Можливо є маленький відсоток людства — щасливчики, але чесно, я таких не знаю. Всі, хто в моєму оточенні виглядає здоровим, сильним і підтягнутим — займаються собою.

Instagram @rav_shana

Також Куркова мотивувала всіх, хто запевняє, що на регулярні тренування не може знайти час:

Головне питання: звідки знаходити час на тренування при нашому шаленому ритмі життя? Важливо розподіляти пріоритети. Наприклад, замість зайвої години в соц. мережах або походу на безглузде захід або тусовку, я тепер біжу в зал. Виділяю цей «час для себе» в будь-який вихідний або короткий робочий день. При бажанні можна знайти можливості. Кожну хвилину життя перед нами стоїть вибір. І ніхто насправді не зможе перешкодити нам стати більш уважним до свого здоров’я, до свого емоційного і фізичного самопочуття. Ніколи не пізно почати. Сьогодні, до речі, відмінний день для нового старту. 💪🏻😉💞

Читайте також:

  • Як сестри: Равшана Куркова поділилася знімком знаменитої мами в молодості
  • «Плоский живіт після 3-х пологів»: багатодітна мама Саша Звєрєва розкрила секрети стрункості
  • Секрети стрункості: Тетяна Тотьмяніна поділилася своїм меню на день
Фото на анонс: Instagram @rav_shana