Самий вдячний слухач: Дмитро Маліков поділився зворушливим відео з сином

1104

49-річний Дмитро Маліков в січні минулого року знову став батьком. У них з дружиною Оленою народився син, якого назвали Марком. Хлопчика народила сурогатна мати.

Нагадаємо, що Дмитро та Олена разом вже більше 25 років і виховують дочку, 19-річну Стефанію. Зоряна спадкоємиця вже цілком самостійна: навчається в МДІМВ на факультеті журналістики і пробує себе в різних творчих областях, тому весь вільний час її батьки присвячують полуторагодовалому синові.

Музикант, як і старша сестричка, з задоволенням ділиться хронікою дорослішання Марка у своєму особистому блозі, викладаючи чудові сімейні кадри і відеоролики.

Читайте також:Який карапуз: Дмитро Маліков показав зворушливе фото з сином та донькою

Дмитрий Маликов с сыном и женой© Instagram @dmitriy_malikov
Сын Дмитрия Маликова© Instagram @steshamalikova

Ось і в ці вихідні Маліков зробив приємний сюрприз численним шанувальникам і опублікував відео, на якому вперше зіграв красиву мелодію і заодно показав підрослого Марка.

Прийшло у голову перед виходом на концерт… – підписав відео Дмитро.

View this post on Instagram

A post shared by Дмитро Маліков (@dmitriy_malikov) on Jul 13, 2019 at 7:34am PDT

В коментарях він уточнив, що лунає на відео музику склав і зіграв буквально тільки що. Захоплені шанувальники залишають компліменти улюбленого музиканта і його синові, а також дякують Малікова за те, що поділився таким чудовим моментом.

Кілька раз прослухала, дуже приємна мелодія!!! А Маркуша такий старанний!!! Ляскає, коли тато грає!!! Молодчинка!!!

Це неймовірно, Дмитро! Спасибі, що наповнюєте наше життя такою красою. Синку як підріс, чудовий хлопчик!

Самий вдячний слухач!!!) і бюсти упорядкував і поплескав, і здається, назвав татом). Ось воно щастя! На це можна дивитися вічно!

До речі, в недавньому інтерв’ю музикант зізнався, що часто грає для сина на фортепіано, більш того малюк вже сам тягнеться до клавіш.

У мене весь час вдома звучить музика — я постійно граю. Іноді Марк підходить і натискає разом зі мною якісь клавіші. Іноді він зриває мої руки з рояля, бере за руку і веде кудись грати. Марк зараз дуже добре і смішно танцює. У нього є своя пісенька в машині, яку він включає сам, абсолютно швидко, і тут же починає танцювати. Класне видовище, – дуже зворушлива і смішна.

Після таких слів і відеороликів прихильники впевнені, що маленький Марк в майбутньому обов’язково продовжить музичний рід Малікова.

До речі, на початку липня відсвяткував день народження батько Дмитра, відомий музикант і засновник популярної групи ВІА «Самоцвіти», Юрій Федорович Маліков. Чолі великого музичного сімейства виповнилося 76 років. Дмитро зворушливо привітав отця в особистому блозі і порадував шанувальників унікальним архівним кадром разом з ним. Фото з батьком в розмістила і молодша сестра Малікова.

Юрий Маликов с детьми - Дмитрием и Инной© Instagram @dmitriy_malikov, @innamalikova

На сьогоднішній день Юрій Федорович передав кермо управління «Самоцвітами» своєї дочки, Інні Маліковій, яка призвела колектив до нових висот.

Все семейство МаликовыхВсе сімейство Малікова. © Instagram @innamalikova

Читайте також:

  • Маліков зізнався, скільки часу проводить з 9-місячним сином насправді
  • Відео: Дмитро Маліков привчає 9-місячного сина до музики
  • Дмитро Маліков готується стати дідом
Фото на анонс: © Instagram @dmitriy_malikov