Разом з близнюками: Бейонсе скопіювала образ мами Зої Кравіц

1321

Співачка Бейонсе – майстер перевтілень. У жовтні минулого року вона віртуозно скопіювала образ Тоні Брекстон, а тепер перевтілилася з не менш легендарну диву – маму Зої Кравіц, актрису Лізу Боні. Фотографіями в новому іміджі артистка поділилася на своєму веб-сайті.

На одному знімку Бейонсе відображена в чорній перуці, мереживній сукні з «обдертими» елементами, розписний накидці і капелюсі. В руках співачка тримала орхідеї кольору фуксії. Як і екс-дружина Ленні Кравіца.

Бейонсе в образе супруги Ленни Кравица - Лизы Боне© beyonce.com, Instagram @beybeenon

На іншому фото на руках у Бейонсе сиділи близнюки Сера і Румі, які були одягнені в яскраві комбінезони. Точно в такому ж образі багато років тому на публіці блиснула коли-то Ліза Боні, а під час одного з виходів у неї на руках була дочка Зої в такому ж костюмчику, що і близнюки Бейонсе.

Бейонсе в образе супруги Ленни Кравица© beyonce.com

Актриса не змогла пройти повз знімка Бейонсе і розмістила колаж в своїх соцмережах.

Так, жарти в сторону. Бейонсе, я теж твоя дочка? – пожартувала Кравіц.

Бейонсе в образе супруги Ленни Кравица - Лизы Боне© Instagram @zoeisabellakravitz

Шанувальники теж не пройшли повз фотографії і написали в коментарях:

Коли я вперше побачила фото Бі, то відразу подумала, а чи не твоя це мама

Твоя мама-єдина і неповторна!

Ще один кадр – співачка повторила образ Лізи Боні в чорному топі, довгій чорній спідниці і куртці oversize. Доповнювали вбрання чорна капелюх і круглі окуляри в стилі Джона Леннона.

Бейонсе в образе супруги Ленни Кравица - Лизы Боне © beyonce.com, Instagram @beybeenon

Вона просто віддала данину поваги твоїй мамі

Відзначимо, що довгий час Бейонсе приховувала своїх близнюків від шанувальників. Особи малюків зірка показала тільки в квітні цього року, коли знялася разом з ними у документальному фільмі «Homecoming: A Film By Beyoncé». У своїх соцмережах зірка опублікувала трейлер картини, і там шанувальники, нарешті, побачили Сера і Румі. У кадр потрапила і семирічна Блу Айві. Крім того, в документальному фільмі показані і відео з сімейного архіву Бейонсе, коли вона була вагітна малюками Румі і Сер.

© beyonce.com

Нагадаємо, що Бейонсе і Джей Зі одружилися в 2008 році. Через чотири роки після весілля у них народилася дочка Блу Айві. У лютому 2017-го стало відомо, що в родині подружжя відбудеться поповнення. Про це Бейонсе повідомила в своєму блозі:

Ми хочемо поділитися з вами щастям і любов’ю. Господь благословив нас двічі. Ми неймовірно вдячні, що незабаром наша сім’я збільшиться відразу на двох осіб. Дякуємо вам за чудові побажання.

12 червня 2017 року співачка народила хлопчика і дівчинку, яких назвали Сер і Румі. Вагітність була досить важкою, як і самі пологи. Про це опісля довгий час зіркова матуся розповіла шанувальникам.

Фото на анонс: © beyonce.com, Instagram @beyonce, @zoeisabellakravitz