Вам подобалася ваша весілля або «переграли» б її?

1656

Весілля – це гарно і дорого, тому багато наречені воліють свята для всієї родини (і не забути запросити двоюрідну бабусю!) скромний вечір. Цікаво, у який весілля – широкої або камерної – виявиться більше прихильників?

Ви робили весілля або просто зареєстрували шлюб без банкету? Чи було це правильним рішенням для вас? Думаю просто зареєструватися. Але не пошкодую, що, приміром не одягла білу сукню?Що обійшлися без жодних урочистостей? – задала питання майбутня наречена Марія. – І святкувати весілля дуже дорого. Це приблизно половина вартості житла (1 ком.квартири).

Читайте також:Це нахабство? Можна бути на весіллі в білому, якщо ви – не наречена?

Заміжні подруги відгукнулися на питання дівчини. Кожна поділилася своїм досвідом організації весільного торжества і з’ясувалося, що багато хто хотів би провести свято знову, і вже зовсім інакше, ніж перший.

Ми просто розписалися і поїхали в Абхазію відпочивати. Якщо зараз все повернути, я б зробила так само, але з однією зміною. Взяла весільна сукня б/у і зробила фотосесію на пам’ять (Світлана)

Була красиві весілля, вважаю, що треба. І сукня, і фото, і все таке… Потім буде, що згадати, і дітям показати… І взагалі це свято перед довгим життям сімейної, вона нелегка) а святу бути!!!!! (Марія)

У нас було 2 дні весілля, як хотіли батьки. Тамада, конкурси, музика, 100 чоловік, я не пам’ятаю вже, фото та відеозйомка, прогулянка з фотосесією, в кінці торт і потім до ранку гуляли в клубі. На слід.день відпочивали на озері (весілля в жовтні була, було жарко). АЛЕ насправді я НЕ хотіла так! Я хотіла скромно і тихо, максимум 20 осіб, без жодних родичів через 10-е коліно… Зараз би розлучилася і заново вийшла заміж так, як Я хочу. Але це тільки мрія (добродій)

У нас усе було скромно. Біле плаття мені, костюм майбутньому чоловікові і т. п. Всіх друзів запросили у Палац одруження, потім замовляли розкішну фотосесію. Увечері в кафе запросили своїх батьків, рідних братів, сестер із сім’ями. На цьому все свято й закінчилося. Ночували ми в готелі. На згадку залишилися дуже гарні фотографії, більшого мені й не треба (МамаЭрнеста)

Я не хотіла цього пихатого урочистості, у мене не було весільну сукню, але красиве вечірнє кольору бузку) ми розписалися, з’їздили на фотосесію в студії, зняли маленьке кафе і посиділи з батьками і найближчими, людей 10 було (RiTa)

Робили розкішне весілля на березі Середземного моря. На наступний день після весілля поїхали в медовий місяць на Сицилію. Все було як у казці. ні про що не шкодую, дуже рада, що у нас була саме така весілля. Хоча спочатку я також хотіла просто розписатися, але чоловік наполіг на торжестві (Griff)

Читайте також:Автор, ти геній: 35 креативних весільних фотографій

Було весілля за всіма законами жанру: 100 осіб, тамада, торт, біле плаття. Якби повернути все назад, ні за що б не зважилася на цей захід знову))) спека, я в костюмі зефіру, всі тебе обіймають, цілують, нормально не поїсти, так як гості кричать «гірко!», коротше весілля сподобалася всім, окрім мене)) на весілля батьки чоловіка наполягли, їм це було важливо «як це весілля не грати, що люди скажуть, а рідня?» і тд., при цьому деяких родичів чоловіка я один раз на весіллі і бачила, а ми вже 16 років одружені (Анна)

У нас батьки наполягли, тому й оплачували) 100тысяч на банкет на 16 осіб, це разом з сукнею, фотографом і т. д. і 150 самі накопичили на подорож, з банкету в 9 вечора відлетіли, рідня залишилася догуливать. не такі вже і великі витрати, подарували 50. Тому я не шкодую (Євгенія)

Ми хотіли просто розписатися, а батьки вирішили скинутися і оплатити весілля. Вийшло все близько 200 тис., було 23 людини з нами, в Загсі трохи більше було (Ірина)

А яке весілля було у вас?

Всі фото: Depositphotos