Разом з донькою: Нюша показала новий сімейний портрет

492

З тих пір, як 28-річна співачка Нюша і її чоловік, 39-річний Ігор Сівов, стали батьками чарівної дочки, ім’я якої вони всі ще не розкрили, шанувальники знаменитості цікавилися, коли ж вони нарешті покажуть спадкоємицю. Пара з першого дня після родів не поспішала ділитися своїм щастям, проте з часом Нюша і її чоловік стали викладати фото і відео дочки все частіше.

Наприклад, влітку зіркова матуся з гордістю продемонструвала в особистому блозі зворушливу фотографію з підрослими донькою, яка вже стоїть і навіть намагається робити перші кроки. Також співачка розповіла, яку пісеньку найбільше любить слухати її дитина.

Наша дівчинка обожнює пісеньку «про варення» з мультфільму «Маша і Ведмідь». Доводиться вчити Машин репертуар)))

© Instagram @nyusha_nyusha

А сьогодні щаслива матуся опублікувала теплий сімейний портрет, повідомивши шанувальникам про те, що всі вони разом відправляються у подорож:

Всією командою сьогодні ✈️

© Instagram @nyusha_nyusha

Читачі особистого блогу співачки залишилися в захваті від прекрасної знімка:

Яка гарна сім’я 😍🙏🏼

Які гарні 😻😻😻😻 щастя вам 😻😻😻

Які милі 😻🔥

Трохи пізніше Нюша порадувала шанувальників не менш зворушливим знімком — вже з літака. На фотографії щасливий тато годує свою дитину з пляшечки.

© Instagram @nyusha_nyusha

До речі, не так давно чоловік Нюши поділився в особистому блозі зворушливим сімейним кадром і відверто розповів про те, хто допомагає їм з донькою і як розподілені обов’язки, пов’язані з малятком.

Няня чи бабуся? Так, сьогодні у мене серйозна тема для розмови з вами.

Наша принцеса, скажу відразу, і з нянею, і під цілодобовим наглядом самої чудової і креативної бабусі. Зрозуміло, що це з-за нашого з @nyusha_nyusha божевільного графіка роботи. Як організовано? Все, що стосується режиму дня, харчування, розвитку і медицини від і до складена нами. Причому, всі продукти ми самі встигаємо закуповувати. Няня вибиралася з конкретними знаннями з розвитку та догляду за немовлятами. Це відповідальна робота, оскільки в період до 3-х років дитина активно росте і розвивається. І завдання нашої няні: в першу чергу дотримуватися режиму сну, харчування і прогулянок, а також професійно використовувати різні методики навчання. Звичайно, вони всі в ігровій формі і тут велике спасибі нашій бабусі за участь саме в цьому процесі. Стільки оригінальних іграшок, що розвивають від дрібної моторики до музичного слуху, бабуся знаходить для маляти! — розповів Сівов.

© Instagram @igorsivovv

А в кінці травня Ганна побувала на Першому каналі в гостях у Івана Урганта і розповіла про дочку. Зокрема, співачка зізналася, що вибрати для неї ім’я було непросто.

Довго думали, вивчали, читали. Дивилися в поєднанні зі знаком зодіаку, роком, характером. Я вірю, що це впливає на долю, – розповідала знаменитість. – Не хотіли називати в честь бабусі, прабабусі.

Нагадаємо, Нюша і її чоловік Ігор Сівов познайомилися в 2013 році під час Універсіади в Казані, роман між ними зав’язався пізніше – 2016. У січні 2017 року Нюша оголосила про заручини, показавши шанувальникам колечко. Влітку того ж року пара зіграла весілля на Мальдівах.

© Instagram @nyusha_nyusha
Фото на анонс: Instagram @nyusha_nyusha