Ранок принцеси: молодша дочка Тетяни Тотьмяніної та Олексія Ягудіна зазначила 4-річчя

1014

37-річна олімпійська чемпіонка Тетяна Тотьмяніна щасливо живе разом з 39-річним Олексієм Ягудіним вже більше 10 років, незважаючи на те, що офіційно свої відносини видатні фігуристи оформили лише в лютому 2016 року. Знаменита пара виховує двох чарівних дочок – 9-річну Єлизавету і Мішель, якій сьогодні виповнилося 4 роки!

На відміну від деяких вітчизняних зірок, Олексій з Тетяною регулярно діляться в своїх блогах знімками та відео з спадкоємицями, а в честь свята щаслива мама опублікувала фото молодшої дочки в прикрашеному кульками кімнаті:

Ранок принцеси має починатися так 😍🎀 — підписала кадр Тотьмяніна.

Шанувальники приєдналися до привітань в коментарях:

З днем народження, Мишелька!!! 😍

Зі святом! Щастя! Здоров’я! Любові! 🎀🎊🎁🎉🎈

Здоров’я і щасливого дитинства 🥰

© Instagram @alexei.yagudin
© Instagram @tatianatotmyanina

Торт та оформлення свята були в стилі Попелюшки — по всій видимості, улюбленої казкової принцеси маленької іменинниці. В подарунок Мішель отримала автомобіль, ляльок та багато квітів і кульок. Гортайте:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Oct 2, 2019 at 7:05am PDT

© Instagram @tatianatotmyanina

Варто відзначити, що Мішель відкрила низку жіночих днів народження в родині: у листопаді свята відзначать фігуристка і старша «ягудинка». До речі, нещодавно спортсменка зробила несподіване і приємне заяву про те, що вони з чоловіком Олексієм Ягудіним готові стати багатодітними батьками і планують третю дитину. До речі, шанувальники часто пишуть Тетяні коментарі на цю тему, бажаючи улюбленим фігуристам скоріше народити сина.

© Instagram @tatianatotmyanina

Ну а поки щасливі батьки весело проводять час зі своїми двома спадкоємицями: нещодавно Тотьмяніна з доньками відвідала Францію, звідки виклала кумедний знімок молодшої ягудинки, насмешив шанувальників. На фото малятко снідає великим тостом, який за розміром перевершує її саму!

Французький сніданок 🍳 😂 — підписала знімок щаслива матуся.

© Instagram @tatianatotmyanina

А цього літа зіркова мама потішила шанувальників фотографією спадкоємиць, знятої на морі в Ялті. Вона підписала знімок у властивій їй манері:

Пам’ятаєте цю традицію??? Приїхати на море,обов’язково поставити дітей на тлі моря і зробити єдине фото. У мене теж є така картка з підписом «Керч 1989» 😄

© Instagram @tatianatotmyanina

До речі, минулої осені Тетяна стала героїнею чергового номера журналу «Домашній» і у відвертому інтерв’ю поділилася секретом їх з Олексієм сімейного щастя.

Жінка завжди повинна бути для свого чоловіка гарною, цікавою і позитивною. Не варто навантажувати коханого своїми проблемами. Для цього є подружка або подушка. Треба вміти справлятися з усім, а якщо не виходить – звернутися до психолога. Ну і головне – це бажання двох бути разом.

Читайте також:

  • Як у них це виходить? Тетяна Тотьмяніна розкрила секрет сімейного щастя
  • Секрети стрункості: Тетяна Тотьмяніна поділилася своїм меню на день
  • Жаркі країни: Олексій Ягудін і Тетяна Тотьмяніна після травми відпочивають з доньками
Фото на анонс: особистий блог зірки.