Реальна історія: чоловік критикує кулінарні здібності дружини

997

Кулінарія – це мистецтво. Кому-то воно під силу, інші поки навчаються майстерності приготування смачних страв. І, чесно кажучи, навіть досвідчена господиня може іноді допустити промах і недосмажити/пересмажити… І якщо поряд той чоловік, що постійно критикує приготовану їжу, зникає прагнення старатися.

У схожій ситуації опинилася користувачка Мережі Оля, яка поділилася з подругами наболілим.

Чоловік дуже прямолінійна людина, іноді каже, що дуже подобаються страви, а іноді, що є неможливо, – розповіла у своєму пості дівчина. – Вчора пекла бісквітний рулет, переборщила з алкогольною просоченням, думала не сильно помітить, але ні, така відраза було, сказав, я повинна вибачитися за свою страву. Хоча я спробувала, не так жахливо. Сьогодні готувала плов, для нього виявилося кашею. Знову наговорив купу гидот, що навіщо йому дружина взагалі, якщо так готує.

Читайте також:Монолог мами: «Хропіння чоловіка змусив мене прийняти рішення, про яке тепер шкодую»

Автор припустила, що її чоловіка розпестили в його родині:

Його бабуся якось запитала мене, чи не потребує він готувати суп? Я відповіла, що і для себе теж готую.

Дівчина засмучена ситуацією і звернулася до подруг:

Загалом, не знаю, я не вмію готувати, або він знахабнів. Я дуже люблю готувати, особливо випічку. Так, бувають провали, але це не привід принижувати мене. Як ваші чоловіки ставляться до вашим кулінарним провалів?

І це та сама ситуація, коли жіноча половина Мережі одностайно опинилася на захист постраждалої сторони. Інтернет-користувачці розповіли свої історії, в яких теж не все гладко з кулінарією. Але їх чоловіки на це реагують спокійно:

Вибачитися за свою страву? Знахабнів — дуже слабо сказано. Я не уявляю, як ви це терпите. Я б з першого такого рази образилася. Чоловік просто їсть, а якщо сподобалося, то їсть з добавкою) ніколи не лає, правда і хвалить рідко. По додаванню тільки можна зрозуміти чи йому сподобалося (Марія)

Їсть все, що даю. Не в ресторані. Він може дуже м’яко натякнути, якщо курка, як він говорить «вона готова, але як ти любиш, щоб він кісток отваливалась, такого немає. Але смачно. Але ще б пару хвилин… «. Він знає, що я можу і викинути всю каструлю і лист у смітник (Надя)

Їсть все і каже, що смачно Єдине, я люблю пересіл. І він якось сказав, що обережніше з сіллю (Margo)

Мій як той відмовився через порізаної кубиками моркви, так з того моменту готує він у нас в сім’ї (ЕлизаветаЗубрей)

Я взагалі не готую дуже. Мій жодного разу поганого не сказав, ну жартома, що я і тісто не створені одне для одного, наприклад (Anna)

Якщо смачно, то хвалить, якщо несмачно, то мовчки жує. Я потім вже випитую, що не так або як виправити. Але до образ жодного разу не опустився (Вероніка)

Читайте також:Як бути? Чоловік не дозволяє працювати..

Дівчата запропонували автору поста запропонувати вимогливому чоловікові готувати самостійно.

Нехай сам тоді покаже свої кулінарні здібності, – зазначила Юлія.

Її підтримала і Тетяна:

Не подобається — нехай сам готує.

А також користувачка Мережі з ніком Умик:

Якби мені чоловік таке сказав, то він сам собі готував.

А що ви порадите автору цієї історії?

Всі фото: Depositphotos