На честь ювілею: 10 цікавих фактів, які ви не знали про принца Гаррі

941

Принц Гаррі увійшов в історію британської королівської сім’ї як людина, від якого завжди можна чекати чогось такого… В юному віці він регулярно потрапляв на перші шпальти світових видань, як порушник спокою. І зараз про молодшого сина спадкоємця престолу розповідають часто: разом з новинами про благодійних проектах то і справа публікують новини про те, як принц Гаррі порушив протокол. З ним не засумуєш…

А адже в житті рудоволосого сина принцеси Діани і принца Чарльза були факти, про які згадують досить рідко. Виправляємо це!

1. Брав участь у виставах, коли відвідував дитячий садок

У дошкільному віці маленький Гаррі любив дитячі вистави. І вбиратися для ролі теж. Відомо, що хлопчик перевтілювався у гобліна у різдвяній п’єсі. Виступав він і в ролі пастиря.

© Instagram @princess_diana6

Читайте також:Екс-охоронець принцеси Діани: суперництво між Уїльямом та Гарі почалося ще в дитинстві

2. Любить екстремальні атракціони

Принцеса Діана часто дарувала своїм синам дні свободи, коли вони могли відчути себе звичайними підлітками. Леді Ді возила синів в парк атракціонів. Там у принца Гаррі з’явилися улюблені розваги. Хіти: атракціони «Космічна гора» і «Гора сплеску».

© Instagram @princess_diana6

3. Засмучується, що не може співати, так не має вокальними даними

Про цей факт стало відомо не без участі відомої британської співачки Джосс Стоун. Принц Гаррі побував на репетиції її виступу для благодійного концерту. Знаменитість наполегливо запрошувала сина спадкоємця престолу до мікрофона, проте Гаррі відмовлявся.

Багато років тому я дізнався, що не можу співати, – пояснив тоді принц.

© nypost.com

4. Жартує з приводу почерку свого тата

Принц Гаррі згадує, що в роки його навчання в коледжі він регулярно отримував листи від свого тата. Начебто звичайна справа: папа пише синові. Але не все так просто! Виявляється, у принца Чарльза дуже нерозбірливий почерк.

Читайте також:Справжній Віндзор: принц Вільям радий, що принц Джордж успадкував фамільну особливість

Гаррі не приховує: коли він отримував листи від батьків, він не міг зрозуміти, про що той розповідав на завершення послання – настільки все було незрозуміло написано.

© factinate.com

5. Користується секретної сторінкою в соціальних мережах

Більшості представників британської королівської родини заборонено мати особисті акаунти в соціальних мережах. Можна тільки офіційні. Є, звичайно, винятки. Наприклад, принцеса Євгенія.

Читайте також:Королева ні при чому: чому Меган Маркл довелося видалити секретний акаунт у соцмережах

Однак принц Гаррі вирішив не афішувати себе в Мережі і створив сторінку під псевдонімом. Як відзначають зарубіжні видання, син леді Діани відомий як користувач Спайк Уеллс.

© Instagram @sussexset

6. Підтримує дружні стосунки з екс-коханою

Це зараз принц Гаррі – люблячий тато і уважний чоловік. А раніше він був справжнім серцеїдом! Найбільш тривалі відносини у сьогоднішнього іменинника зафіксовані з чарівною Челсі Девіс. З цією дівчиною принц Гаррі зустрічався протягом 8 років – з 2003 по 2011 рік.

Як відзначають зарубіжні видання, перед весіллям з Меган Маркл Гаррі подзвонив своєї колишньої коханої, умовляючи її прийти на торжество. Зараз, коли часу після розриву пройшло достатньо, Челсі Девіс зазначає, що вона і принц Гаррі завжди будуть друзями.

© Instagram @royal_family_real_news_

7. Став відкрито говорити про свої почуття у віці 28 років

Принц Гаррі в дитячому віці пережив трагічну загибель улюбленої мами. Після цього хлопчик немов замкнувся в собі. Пізніше син спадкоємця престолу спілкувався на цю тему з психологом. Герцог Сассекский зараз не приховує свої емоції. І шкодує про те, що наважився на це лише ближче до 30 років.

© Instagram @meghanharrykatewilliam, @royal.family_93

8. Приходив в гості до сім’ї свого брата, щоб смачно поїсти

Після того, як стало відомо про майбутнє одруження принца Гаррі, герцог Кембриджський розсекретив цікаву звичку свого брата.

Ми дуже раді за них обох. Ми бажаємо їм щастя, – звернувся до нареченому і нареченій принц Вільям, жартома додавши. — Особисто я сподіваюся, що він тепер перестане брати мою їжу з холодильника, що робив останні кілька років.

© Instagram @meghankate.brasil

Читайте також:Таємниці кухні: екс-кухар принцеси Діани розповів, що їдять в королівській родині

9. Не злякався зустрічі з диким левом

Принц Гаррі не раз говорив про своє кохання до Африки. Син леді Ді проводив там чимало часу, чим викликав повагу у фахівців по захисту навколишнього середовища. Небагатьом відомо, що майбутній на той момент герцог Сассекский брав участь у роботі, спрямованій на порятунок чорних носорогів, гинуть від рук браконьєрів і диких левів.

© people.com

10. Відвідав Південний та Північний полюс

У 2013 році принц Гаррі побував на Південному полюсі. Це досить екстремальна подорож відбулася в рамках благодійної кампанії для збору коштів пораненим у бойових діях. Цікаво, що точки призначення учасники досягли у п’ятницю, 13 грудня.

335-кілометрова експедиція на Південний полюс зайняла 16 днів. Принц Гаррі ретельно готувався до подорожі. Щоб звикнути до холоду, він провів добу в морозильній камері при температурі мінус 35 градусів за Цельсієм.

А двома роками раніше, в 2011 році, принц Гаррі вирушив на Північний полюс. Його метою було залучення уваги до діяльності благодійної організації в допомогу пораненим військовослужбовцям.

© factinate.com

Ми вітаємо принца Гаррі з 35-річчям і чекаємо нових цікавих новин!

Фото на анонс: Instagram @sussex2019, @_the_sussexes