Реготуха: молодша дочка Катерини Климової розсмішила шанувальників актриси

928

41-річна Катерина Климова не тільки талановита і затребувана актриса і співачка, але і турботлива матуся чотирьох дітей. Нагадаємо, що від першого шлюбу з ювеліром Іллею Хорошилова у Катерини народилася дочка Єлизавета (17), другий шлюб акторка уклала з колегою, актором Ігорем Петренком, від якого народила двох синів Матвія (12) і Корнія (10). Влітку 2015 року Климова знову вийшла заміж за актора Гела Месхі і подарувала йому доньку Беллу, якому у вересні виповниться 4 роки. За даними ЗМІ, зіркове подружжя в кінці червня розірвали шлюб. Актриса ніяк не коментує ситуацію, вважаючи за краще зберігати мовчання.

© Instagram @klimovagram

Знаменита мама не приховує своїх спадкоємців і часто ділиться сімейними фотографіями та новинами про дітей. Старша Ліза захоплюється музикою, чудово співає і грає на укулеле. Дівчина мріє стати дипломатом і отримати вищу освіту в МДІМВ або МДУ. Матвій займається боксом, Коренів захоплений авиаконструированием і шахами. Белла відвідує уроки музичного розвитку і танці, а нещодавно Катерина розповіла, що віддала молодшу дочку на заняття з плавання. Маля вже непогано тримається на воді і тішить маму першими спортивними успіхами.

© Instagram @klimovagram
© Instagram @klimovagram

До речі, чарівна Белла за останній рік дуже підросла і стала головною зіркою в особистому блозі знаменитої мами. Дівчинка росте дуже безпосередній і кумедною, вона любить співати мамі пісеньки, читати вірші і влаштовувати цілі вистави, а Катерина регулярно викладає відео з Белою, до радості і захоплення численних шанувальників.

© Instagram @klimovagram

У ці вихідні Климова вирішила підняти настрій своїм фанатам і поділилася відеороликом, на якому Белла разом з тіткою, старшої сестри Катерини, Вікторією грає цукерками пандами і заразливо сміється.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 21, 2019 at 12:37am PDT

Передплатники особистого блогу актриси дякують за її заряд хорошого настрою і за те, що ділиться теплими родинними моментами.До речі, восени минулого року Катерина вперше показала архівне дитяче фото з сестрою Вікторією, в честь її дня народження. Вона всього на три роки старший Катерини і намагається триматися в тіні знаменитої сестри. Нагадаємо, що сімейний кадр сестер Климових спровокував бурхливі обговорення шанувальників. Адже судячи з фото, маленька Белла — копія своєї мами в тому ж віці. Це стало справжнім відкриттям для фанатів актриси, адже до цього вони вважали, що молодша дочка Климової більше схожа на свого тата.

Ljxm Trfnthbys Rkbvjdjq© Instagram @klimovagram
Дочь Екатерины Климовой и Гелы Месхи© Instagram @gela_mesxi
Фото на анонс: Instagram @klimovagram, @klimova_queen