Яка красива пара: Анастасія Стоцька показала рідкісний кадр з чоловіком

1219

36-річна Анастасія Стоцька – талановита співачка і щаслива мама двох дітей. Старший син Олександр з’явився на світ в 2011 році, а дочку Віру співачка народила в 2017. Про приватне життя артистка говорить рідко, в її особистому блозі переважають фотографії, зроблені в робочій атмосфері або кадри модних фотосесій. Але іноді Анастасія робить виняток і показує не тільки своїх спадкоємців, але і чоловіка, бізнесмена і ресторатора Сергія Абгаряна.

© Instagram @100tskaya

Читайте також:Анастасія Стоцька відверто розповіла про свою сім’ю

Нагадаємо, що зіркове подружжя познайомилися випадково під час відпустки в ОАЕ і між ними одразу промайнула іскра взаємної симпатії. У 2012 році Анастасія та Сергій одружилися, запросивши на свято лише рідних і найближчих друзів. Стоцька рідко ділиться кадрами з чоловіком, так як він не любить публічності і воліє залишатися в тіні своєї знаменитої дружини.

Сергій не хоче публічності, та й я не вважаю, що потрібно виставляти сім’ю напоказ, не хочу такого піару, — зізналася співачка. — Нехай шанувальники обговорюють мою роботу, а не те, що знаходиться за дверима моєї квартири.

© Instagram @100tskaya

Однак у ці вихідні співачка вирішила зробити виключення з правил і поділилася в особистому блозі чудесним сімейним портретом з чоловіком і зворушливо підписала його:

#love

© Instagram @100tskaya

Шанувальники прийшли в захват від теплого сімейного кадру і залишають Анастасії і її чоловіка добрі побажання, а також обговорюють, що діти знаменитостей більше схожі на свого тата.

Красива і гармонійна пара!!Щастя вам!! Син – викапаний тато)))

Красива пара! Ви сама дуже красива і чоловік ставний і привабливий! А дітки, мабуть, більше схожі на тата))

У Вас з чоловіком очі дуже схожі. Щастя Вам і довгих років любові і розуміння!

Читайте також:«Нам 6 років!»: Марія Кожевнікова показала фотографію з вінчання

До речі, восени минулого року в інтерв’ю журналу HELLO співачка розповіла про те, ким мріє стати її син. Виявилося, що зоряний спадкоємець росте дуже добрим і справедливим хлопчиком і дуже хоче в майбутньому стати хірургом і робити безкоштовні операції всім нужденним.

Для дітей намагаюся бути не тільки мамою, а й другом. Для мене важливо проводити максимально багато часу з Сашенькою і Вірочкою. Інакше втрачаєш щось важливе, коли не бачиш їх день, два, тиждень. Саме тому я намагаюся в питаннях, пов’язаних з дітьми, робити все сама: укладати їх спати, купати, водити в школу. Думаю, що ці моменти залишаються назавжди в пам’яті і в душі у мами і дитини, — розповіла зоряна матуся.

© Instagram @100tskaya

До речі, минулого літа Анастатсия разом з дітьми вирушила на батьківщину свого чоловіка, у Вірменії. Вона з задоволенням ділилась яскравими відпускними кадрами і навіть підписувала їх вірменською мовою. Шанувальники співачки впевнені, що Анастасія вчить вірменський, щоб мати можливість передати дітям національний колорит їх другої батьківщини, а також, можливо, щоб Олександр і Віра росли билингвальными дітьми.

Фото на анонс: Instagram @100tskaya