«Я сумую за сину»: Стас Пєха дав відверте інтервю

1059

39-річний співак Стас П’єха рідко ділиться подробицями особистого життя. Кілька років тому артист зізнався, що вперше став батьком, і ця новина шокувала його шанувальників у справжній шок. Незважаючи на те, що в соціальних мережах музикант нечасто ділиться знімками з сином, він намагається проводити з ним достатня кількість часу, щоб хлопчик відчував турботу батька.

© Instagram @wolfieha

Днями співак дав відверте інтерв’ю Телепрограмі, в якому він розповів про свого сина. Він живе в Москві, а син з його мамою — в Санкт-Петербурзі. З-за гастролей у нього немає можливості часто бачити Петю, однак він зізнається, що дуже сумує:

Я не люблю відеодзвінки взагалі і нікому ніколи не відповідаю на них. Може бути, тільки раз на рік… Я сумую за сину, безумовно. Звичайно, хочу його балувати. У мене немає ніякого алгоритму, я намагаюся його бачити як тільки можу.

Сын Стаса Пьехи© Instagram @knyaginya, @wolfieha

Співак також розповів про характер хлопчика:

Він любить робити те, що йому подобається, і не особливо прислухається до кого-небудь. Він дуже активний і своеволен, при цьому і математично обдарований, і творчо.

В інтерв’ю Стас П’єха пояснив, чому у нього немає почуття і чим детсво його сина щасливішою, ніж його:

Мені здається, я теж був гіперактивною дитиною і нікого не слухав. У нього дитинство проходить все-таки з одними і тими ж людьми, а я постійно кочував. Часто гостював у різних сім’ях — від шанувальників до друзів. Дитячим будинком у мене був інтернат при училищі. Бабуся, взагалі, якось в інтерв’ю сказала: «Він у нас був підкидьок». Це було важко чути, але це факт. У мене до цих пір немає відчуття дому.

Варто зазначити,що співак не збирається забороняти сину поступати так, як йому хочеться, на питання «Якщо ваш син збереться років через сім, припустимо, на шоу «Танці» на ТНТ або на «Голос. Діти» на Першому, будете відмовляти?» він відповів:

Як я можу відмовляти людини, якщо у нього душа просить? Мене ніхто ніколи в житті ні від чого не відмовляв. Поки я не отримаю досвід, я не зможу відчути життя.

Стас Пьеха с сыном© Instagram @wolfieha

Нагадаємо, Стас П’єха був одружений на моделі Наталії Горчакова, і в березні 2014 у них народився син Петро. Через деякий час зіркова пара розлучилася, але вони зуміли зберегти хороші стосунки заради дитини. Наталя в особистому блозі часто ділиться подробицями життя Петра. Відомо, що хлопчик ходить в садок, він дуже активний, а минулого літа освоїв човен і квадроцикл.

До речі, в інтерв’ю Peopletalk співак якось розповів про своє батьківство і зізнався, що йому трохи складно в цій ролі.

Він не так добре знає поки тата, як маму. Тому що ми рідко бачимося, він живе під Пітером, я живу в Москві. Фактично зараз перетинаємося раз в місяць. Я сподіваюся, що восени вони переїдуть до Москви, тому що є будинок, куплений мною для сина. Я пам’ятаю, що саме в цьому віці я дуже хотів спілкуватися з батьками, а потім я вже перехотів, для мене стало нормою, що їх ніколи немає поруч. Я не хотів би втратити цю історію зі своєю дитиною, — відверто каже Стас. — Мою увагу — це все, що я можу дати, крім того, що ще повністю утримую його. Я намагаюся спостерігати за ним і намагаюся зрозуміти, що йому цікаво. Розумію, що у нас не так багато часу для спілкування, мені важливо просто приділити йому увагу, щиро послухати, чого він хоче. Якісь іграшки мені приносить, щось розповідає, а я спостерігаю, слухаю його.

© Instagram @wolfieha
Фото на анонс: особистий блог зірки.