Результат через 10 секунд: Ляйсан Утяшева показала просте вправу з китайської гімнастики

570

34-річна гімнастка Ляйсан Утяшева давно пішла з великого спорту, однак зі здоровим способом життя вона на «ти». Знаменитість щедро ділиться своїми знаннями, як схуднути і зберегти струнку фігур, які вправи підтримують організм в тонусі.

Щоб їх було легко знайти, Утяшева публікує відео і фото з хештегом #зарядкасляйсан. В цей раз спортсменка була оригінальна, так як розповіла про вправі, яке не вимагає активності.

Дуже просте і ефективне вправу з Китаю — «Золотий півень стоїть на одній нозі», – прокоментувала Ляйсан Утяшева і докладно розповіла про його користь для організму.

© Instagram @liasanutiasheva

Читайте також:Легко і просто: Евеліна Бледанс показала ефективна вправа для струнких ніг

Для виконання вправи необхідно повністю розслабитися, закрити очі і повільно зрозуміти одну ногу.

У цій вправі важливо закрити очі і не відкривати до кінця виконання вправи. Очі не беруть участь у підтримці рівноваги і в цей момент мозок запускає самостійний процес відновлення внутрішніх органів. Це призводить до рівноваги всього тіла.

Стоячи на одній нозі із закритими очима, ви впливаєте на канали шести особливо важливих внутрішніх органів, які проходять уздовж стоп.

Вправа буде особливо корисно, у кого цукровий діабет і подагра, остеохондроз, радикуліт. Також вправа допомагає при захворюванні щитовидної залози.

Регулярне виконання вправи допоможе позбутися від раптових запаморочень, відновить кровообіг (ноги і руки перестануть мерзнути). Перший час утримати рівновагу буде не так легко, особливо у кого слабкі вестибулярний апарат. Але не варто відразу здаватися. Якщо протримаєтеся 5-10 секунд — це вже хороший результат для початку. Виконуючи вправи регулярно, ви зможете стояти по кілька хвилин.

До речі, вправа також сприятливо впливає і на вашу нервову систему, надає спокій. Головне регулярність!

View this post on Instagram

A post shared by Ляйсан Утяшева (@liasanutiasheva) on Nov 5, 2019 at 2:08am PST

Ляйсан Утяшева порадила лайфхак для виконання вправи:

Для більш стійкого положення витягніть живіт і сідниці, плечі опустіть і розслабте шию.

Нагадаємо, раніше титулована гімнастка назвала альтернативні види фізичного навантаження для тих, хто ніяк не може почати займатися спортом.

А ви готові зробити вправу «Золотий півень стоїть на одній нозі»? Напишіть в коментарях, скільки секунд вам вдалося простояти?

Фото на анонс: Instagram @liasanutiasheva