Рита Дакота записала зворушливе відео в честь дня народження дочки

555

Маргарита Герасимович, відома під творчим псевдонімом Рита Дакота, рівно 2 роки тому вперше стала мамою. У них з чоловіком, актором Владом Соколовським, народилася донька, яку назвали Мією. Незважаючи на те, що в минулому році зіркове подружжя розлучилося, вони зуміли примиритися і зберегли нормальні стосунки заради дитини. Зіркові батьки намагаються кожну вільну хвилину провести з дочкою і регулярно діляться хронікою її дорослішання.

© Instagram @ritadakota, @vs20

Читайте також:Відео: дочка Рити Дакоти умилила шанувальників своєю реакцією на іграшку-свинку

А сьогодні чарівна Мія святкує 2-річчя! На честь цієї святкової дати Маргарита опублікувала в особистому блозі зворушливе відео, присвячене доньці, і ніжно привітала її з другим днем народження.

Моє найбільше щастя на землі.Два роки тому, в цей самий день, я нарешті ‘повернулася ДОДОМУ’. Іноді мені здається, весь мій шлях був лише для того, щоб 23.10.2017 народити цього світу Мію Соколовську. Дякую тобі мій @vs20 за те що підштовхнув до самого превеликий тоді страху, якби не ти, можливо, у мене взагалі не було б дітей. Я дуже дуууууже вдячна тобі! Спасибі моїй матусі @svetgers за таку допомогу і підтримку у форсуванні її внутрішнього світу. Нашій «Айя» за те що завжди поруч і всім моїм рідним і друзям, які виховують мою Мію разом зі мною. Це самий дивний «Мауглі», дитинча найкращої зграї людей. Ця людина залишить величезний слід в історії, ось згадаєте мої слова через 40 років. Вона чудо на цій планеті. А я всього лише її «провідник».Люблю тебе, Мія. Просто будь здоровенька, а решта мама зробить і вирішить. Я так щаслива що ти вибрала саме мене!!!!! Спасибі всім за привітання!! — зворушливо написала зіркова мама.

View this post on Instagram

A post shared by РИТА DАКОТА (@ritadakota) on Oct 23, 2019 at 3:52am PDT

Шанувальники співачки поспішають залишити привітання для Мії та її знаменитої мами

Рита, вона космічний космос. Як і Ти. Від усієї душі вітаю!!!

Нехай росте здоровою, коханою і найщасливішою дівчинкою на світі

Вітаю Рита тебе і всю твою родину з таким прекрасним янголятком ❤ Нехай вона радує вас щодня, і щоб росла здоровенька ❤ З Днем Народження Миюша!

Читайте також:Рита Дакота розповіла про те, чому її навчила дочку

Влад Соколовський також привітав дочку в особистому блозі і показав рідкісні кадри з сімейного архіву з новонародженою дівчинкою.

Ти світле, добре, чисте і найважливіше, що коли-небудь було в моєму житті. Ти наповнюєш своїм світлом всіх і вся. Я не знаю, як ми всі жили без тебе раніше і не можу собі навіть уявити такого страшного сну, в якому б тебе не існувало! Мам @ritadakota , спасибі тобі за таке неймовірне щастя! Це найкраще, що з нами сталося. У цьому відео різні щасливі фрагменти за цей рік! Який же кайф їх переглядати, поки ця солодкість спить у сусідній кімнаті… — написав зоряний батько.

View this post on Instagram

A post shared by В Л А Д З О К О Л і В С ь К и Й (@vs20) on Oct 23, 2019 at 3:21am PDT

До речі, на початку жовтня співачка поділилася з шанувальниками десятьма незвичайними та цікавими фактами про Мії. З’ясувалося, наприклад, що дитина, незважаючи на юний вік, вже стала фанатом взуття. За словами знаменитості, дівчинка не може пройти повз туфельок і черевичок і обожнює все рожеве. Також співачка зі сміхом розповіла, що Мія зростає самостійною і дуже доброзичливою дівчинкою.

© Instagram @ritadakota

Відомо, що Рита Дакота дуже важко пережила розлучення з Владом Соколовським. Рівно через рік після розставання вона відверто розповіла про стосунки з колишнім чоловіком і зізналася, що в останні кілька місяців вони провели разом багато часу. Виявляється, навіть близькі люди Дакоти подумали, що вона дала колишньому другий шанс. У зв’язку з цим Рита вирішила написати пост, в якому детально розповіла про те, що відбувається між нею і Соколовським.

Я любила, люблю і буду любити Влада Соколовського. Його вчинки по відношенню до мене і нашої сім’ї доставили мені дуже багато болю, навіть завдали справжні каліцтва, я б сказала. Оговтатися від такого, мабуть, не можна, і це мій досвід, мій багаж, який мені доведеться пронести до кінця життя. Я назавжди буду жінкою, якій люто зраджував чоловік, але це більше не «моє», я не беру на себе відповідальності за чужі травми. Я свідомо відмовилася від ролі жертви, і від ролі спасителя, і що стало найбільш цінним для мене — від ролі обвинувача.

До речі, перший день народження Мії пройшов дуже шумно і весело. Святкування проходило у два етапи: спочатку зіркова мама зібрала в ресторані всіх численних родичів, а пізніше було організовано справжнє свято, на якому зібралися подруги Рити Дакоти зі своїми дітьми. Малюки від душі повеселилися з аніматорами, мильними бульбашками, повітряними кулями і морем конфетті, а дорослі смачно поїли і поспілкувалися.

© Instagram @ritadakota
Фото на анонс: Instagram @ritadakota