Рита Дакота розповіла про незвичайну плануванні своєї нової квартири

312

29-річна співачка Рита Дакота поділилася зі своїми передплатниками радісною подією: вона почала ремонт у власній квартирі. Маргарита Герасимович, це справжнє ім’я виконавиці, зізналася, що не могла почати цей процес рік. Нагадаємо, в той час знаменитість була поглинена турботами, які обрушилися на неї після розлучення з чоловіком і батьком її дочки Мії, артистом Владом Соколовським.

Читайте також:Рита Дакота: «Прости, що щаслива… без тебе»

Проте рік пролетів швидко, лише закалив Риту. І тепер вона заявляє про готовність вливатися в такий непростий процес,як ремонт.

Нарешті я почала ремонт у своїй власній красивою новій квартирі (дивіться сторьки). Я ходила сьогодні з кресленнями, клеїла скотчем, де тут буде починатися ліжко, а де закінчується шафка Мії і раптом спіймала себе на такій рідкісній емоції…на гордості за себе. Я сьогодні вперше за довгий час щиро собою пишаюся, – не приховує емоцій від шанувальників співачка.

View this post on Instagram

A post shared by РИТА DАКОТА (@ritadakota) on Jul 9, 2019 at 4:26до PDT

В тому, що дизайн придуманий цікавий і незвичайний, відомо вже зараз. Як зізналася Рита Дакота, вона переконала будівельників встановити ванну в її спальні і декоративну стінку там, де на думку майстрів, вона абсолютно не потрібна.

Робота в квартирі кипить… Будівельники роблять заміри, розраховують кількість необхідних матеріалів, щоб у майбутньому у Рити і її маленької доньки Мії була красива і затишна квартира.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 9, 2019 at 5:05am PDT

Читайте також:Відео: дочка Рити Дакоти умилила шанувальників своєю реакцією на іграшку-свинку

Співачка також розповіла про те, коли придбана квартира, скільки в ній кімнат і яке відношенню до нерухомості має її екс-чоловік.

Це трикімнатна квартира, яку ми купили в іпотеку, будучи ще в шлюбі, відразу після того, як дізналися, що чекаємо Мію, – пояснила Рита Дакота. – Перший внесок складався з грошей, виручених з продажу моєї власної квартири, залишеної у спадок моїм дідусем, з продажу моєї машини і з грошей, які нам позичив наш друг Мурад. Решту нам дали в іпотеку, яку ми закривали приблизно рік, переважно з грошей, які ми заробили на творчість і на рекламу. Звичайно, в основному це були саме мої особисті рекламні контракти, тому що у дівчаток в цьому сенсі все краще, ніж у хлопчиків. Але я не присваиваю ці досягнення тільки собі, тому що в цьому шлюбі ми обидва дуже зросли, як в особистому, так і на людському сенсі, так і, зрозуміло, в професійному і фінансовому. Саме в парі, і саме разом, як сім’я. Без Влада у мене ніколи б не вийшло такого швидкого зростання, як, ймовірно, і без мене. Ми обидва один одному дуже вдячні за це і як би не складалися наші стосунки, ми ніколи про це не забуваємо і з великою повагою ставимося до ролі один одного в наших життях.Влад повів себе дуже красиво і дуже по-чоловічому у розділі майна. Він погодився на мою пропозицію залишити собі все, крім квартири, взяти певну суму грошей, а замість того, щоб продавати і ділити житло — залишити його цілком Мії, оформивши квартиру на дочку. Пізніше цю суму він витратив на те, щоб подарувати нам з Мією автомобіль, враховуючи, що за його рішенням коли ми переїхала за місто і я змушена возити дитину на кілька годин в місто на заняття і развивашки. Це теж було дуже красиво і порядно з його боку, проявити турботу про дитину таким чином.

© Instagram @ritadakota, @vs20

Читайте також:Юна гімнастка: дочка Влада Соколовського показала шпагат

Ремонт зараз займає та іншу популярну співачку – Юліанну Караулову. Разом з коханим, продюсером Андрієм Чорним, знаменитість облаштовує свою нову квартиру: в ній вже пофарбовані стіни, покладені підлоги і встановлена кухня. Квартира дуже велика і світла, а стіна в майбутньої спальні прикрашена птахами. Крім того, Юліанна похвалилася своєю великою гардеробною: в ній явно поміститься величезна кількість сценічних нарядів.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 4, 2019 at 2:10am PDT

А як ви ставитеся до ремонту: це приємна подія або щось із серії «скоріше б завершилося»?

Фото на анонс: Instagram @ritadakota