Рожеві волосся, панчішки в сіточку і шкіряні іграшки: співачка Наталі вразила шанувальників сміливим чином в стилі Харадзюку

641

45-річна Наталія Рудіна, більш відома під творчим псевдонімом Наталі, успішно поєднує кар’єру співачки і виховання трьох синів. Ось вже майже 30 років Наталя заміжня за Олександром Рудиным, і в цьому шлюбі з’явилися Арсеній (17), Анатолій (8) і маленький Євген (2).

Певица Натали с сыновьями© Instagram @ natali_star74

Ось тільки хуліганити і експериментувати з іміджем Наталі після народження трьох дітей не перестала. На цей раз співачка опублікувала у своєму особистому блозі фото, на якому постала в досить провокативний образі — в короткому напівпрозорій сукні, чорні панчохи у велику сітку, масивних ботильйонах з заклепками і з яскравими пасмами волосся.

Магія і реалії фото… Як можна по-різному «уявити» ноги(у даному випадку)… На фото 1 вони нескінченні,на фото 2 -короткі…🤭 А фото 3 — я сама -Світло-тінь(особа)😁… (фото з кліпу «Я без зброї»), — підписала зірка ефектні кадри.

View this post on Instagram

A post shared by Наталія Рудіна(співачка Наталі💖) (@natali_star74) on Sep 6, 2019 at 4:00am PDT

Шанувальники Наталі оцінили її сміливі експерименти зі стилем:

Так у Наталі завжди без перебору , вона чітко знає всі межі — ця жінка еталон жіночності і скромності !!!!!!!

Найкраща,прекрасна і шалено лббимая

Лялечка!😍🌷🌷🌷🌷🌷

Ух ти!!! Непогано! Мабуть найкраще з 13 року👏

Вауу)Аля Брітні Спірс😂90 -е😂

🔥 кльова!а ведмідь який крутий!❤️

Суперская 😍

© Instagram @natali_star74

До речі, нещодавно Наталі поділилася секретами краси. За словами знаменитості, вона багато експериментувала зі своєю зовнішністю і пробувала різні дієти. Наприклад, виключила з раціону молочну продукцію, так як це рекомендовано робити багатьом після 40 років. Але співачка закликає бути обережними у своїх експериментах і не забувати, що кожна людина індивідуальна. І перед тим, як сідати на дієту, необхідно проконсультуватися з лікарем.

Для себе я вивела таку систему харчування: називається вона — «долоньки». Ти складываешься жменьку у дві долоньки — це твоя порція. І ось в тому обсязі, який вміщується в долонях, ти можеш з’їсти все, що хочеш. Хочеш — макарони, хочеш — салат, хочеш — з’їж мисочку супу. Але ти їж через певну кількість годин. Наприклад, кожні три години. Такий режим дисциплінує організм і запускає метаболізм, — говорить Наталі.

Детальніше про секрети краси і молодості Наталі можна почитати тут.

Читайте також:

  • Співачка Наталі розповіла про те, який продукт повністю виключила з раціону і чому
  • Краще, ніж тоді: співачка Наталі показала себе 20 років тому
  • Як у 45 років виглядати на 30: Наталі поділилася секретами краси
Фото на анонс: Instagram @natali_star74