Донька Христини Бабусиної знімається в кіно разом з мамою

1627

41-річна Христина Бабушкіна — не тільки зірка картин «Моя улюблена свекруха», «Один день, одна ніч», «Земський доктор», але і прекрасна мама. У 2007 році в шлюбі зі Станіславом Дужниковым у Христини народилася дочка Устинья. Рідкісне ім’я для доньки вибрали за церковним календарем, а вдома її ласкаво називають Стеха. Зараз 12-річна дочка Христини вчиться в школі, займається кінним спортом і іноземними мовами. Стеха розповідає про маму так:

Мама завжди на позитиві, я це дуже ціную, вона вміє жартувати.

© Instagram @kristina.babushkina

А сьогодні в особистому блозі артистки з’явилися кадри зі зйомок фільму, в якому бере участь не тільки вона, але і її дочка. Мабуть, Устинья вирішила піти по стопах мами і теж стати актрисою.

© Instagram @kristina.babushkina
© Instagram @kristina.babushkina

До речі, дочка артистки зізнається, що її часто порівнюють з мамою, кажуть, що вони дуже схожі, але сама Стеха бачить і відмінності:

Я — ледащо, а мама організована, мама любить читати, а я не дуже…

Стеха цінує в мамі здатність посміятися над собою в будь-якій ситуації. З батьком Стасом Дужниковым у Стеши хороші відносини, нещодавно вони разом знялися у кліпі Дениса Клявера на пісню «Коли ти станеш великим».

© Instagram @kristina.babushkina

Зараз Христина заміжня за бізнесменом Андрієм Гацунаевым. З Стешей у них склалися гарні стосунки, вони разом допомагають Христині збиратися на гастролі.

Вони у мене помічники, — розповідає актриса. — Якщо я збираюся на сольні гастролі, хтось роздруковує мої матеріали, Андрій летить зі мною мене підтримувати.

© Instagram @kristina.babushkina

Сама актриса каже, що відносини з донькою складаються з допомогою «гіпотетичної палиці у вигляді моєї брови. Досить мамі суворо подивитися і Стеха йде робити».

Читайте також:

  • Христина Бабушкіна виховує доньку за допомогою «гіпотетичної палиці»
  • Повний метр: Сергій Жуков разом з дітьми знявся в кіно
  • Тетяна Навка розповіла про зворушливі моменти сімейного життя з Дмитром Пєсковим
Фото на анонс: Instagram @kristina.babushkina