Розкішно: Кейт Міддлтон одягла сережки, належали прабабусі принца Вільяма

1140

37-річна Кейт Міддлтон любить прикраси і знає в них толк. А якщо бабуся чоловіка – королева Англії, це додаткова перевага для модниці. Адже заради урочистих заходів глава британської монархії дозволяє родичкам надягати фамільні коштовності.

Читайте також:Що в скриньці коштовностей Кейт Міддлтон: брошки зі змістом

Для прийому, який відбувся в Букінгемському палаці за участю королеви Єлизавети II та її високих гостей зі Сполучених Штатів Америки, дружина принца Вільяма вибрала розкішні сережки з сапфірами і діамантами. Коштовності раніше належали королеві-матері Єлизавети Боуз-Лайон.

Зазначимо, Кейт Міддлтон одягала ці сережки і в 2015 році для участі у гала-вечері в музеї Вікторії і Альберта, де зустрічалася з членами організації 100 Women in Hedge Funds. А королева-мати виходила в світ в сережки з сапфірами і діамантами в 1986 році, коли дивилася одну з п’єс англійського письменника Бена Траверса.

© Instagram @the_royal__watcher

Як зазначають західні видання, мати нинішньої королеви любила прикраси з сапфірів. Частіше вона носила брошки й каблучки з цими коштовними каменями, тому її чоловік Георг VI подарував дружині розкішні сережки з сапфірами. Однак вона одягала їх рідко. Після смерті королеви-матері сережки перейшли до скарбниці Єлизавети II.

Читайте також:Кому з правнуків королева Єлизавета II передасть ключі від свого дитячого будиночка

Під час урочистого прийому на честь президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа Кейт Міддлтон наділу і інше фамільне прикраса. Воно відноситься до її фаворитів – тіара «Вузлики любові».

© Instagram @middletonfamily

Тіара була виготовлена королівськими ювелірами бренду Garrard у 1914 році з перлів і діамантів за індивідуальним дизайном королеви Марії. Це була копія прикраси, раніше належить її бабусі, принцесі Серпні з Гессена, яка в 1818 році вийшла заміж за першого герцога Кембриджського, сьомого сина короля Георга III.

© Instagram @britroyal_rus

Читайте також:Весільні тіари: кокошник принцеси Євгенії і ще 8 прикрас королівських наречених

Потім тіара перейшла у спадок нинішньої королеви Великобританії, щоб через роки прикрасити собою принцесу Діану. А зараз Кейт Міддлтон з гордістю носить улюблену тіару своєї трагічно загиблої свекрухи.

© Instagram @britroyal_rus
© Instagram @britroyal_rus

Нагадаємо, раніше герцогиня Кембриджська демонструвала тіару «Вузлики любові» в 2017 році на традиційному прийомі для дипломатів, що королева Єлизавета II щорічно влаштовує напередодні Різдва. Потім в 2018 року – для вшанування короля Нідерландів Віллема-Олександра і королеви Максими.

© Instagram @catwalkbyk

А ще Кейт Міддлтон вперше продемонструвала орден вручений їй головою британської монархії.

Фото на анонс: Instagram @lady.lalaland, @celeb_highlights