«Роль мами мені якось не дуже»: Юлія Пересільд розповіла, як виховує дочок

467

Юлія Пересільд не тільки популярна акторка та відомий благотворительнйй діяч, але і мама двох чарівних дівчаток. Від режисера Алексая Вчителя у неї підростають десятирічна Анна і 7-річна Марія. Обидві дівчинки вирішили піти по стопах мами. Приміром, молодша зараз знімається у фільмі про Віктора Цоя у тата Олексія Учителя.

Instagram @juliaperesild

У нас вже і молодша — Маша — почала зніматися. У неї зараз у фільмі про Цоя у Олексія Учителя щось близько тридцяти змін, боюся, скоро вона в свої шість років почне сім’ю годувати. Кіно їх з Анею потихеньку затягує, при тому що я все одно половину пропозицій відкидаю. Кожен раз для мене — це подолання. Я ніколи не приходжу до них на майданчик, не можу, вони самі там працюють, без мене. Переживаю дуже сильно, знаю, наша професія — дикий стрес, дикий, навантаження нереальна. Ким вони захочуть потім стати в підсумку — актрисами, лікарями, вчителями, — я не знаю. Але впевнена, що вони не зможуть нічого зрозуміти, якщо самі не покуштують, — розповіла Юлія в недавньому інтерв’ю.

© Instagram @juliaperesild

Також Юлія Пересільд зазначила, що не грає роль мами для своїх дочок, а намагається бути з ними максимально щирою:

Мені дуже не подобаються вирази типу «нарешті сьогодні ввечері я попрацюю мамою». Роль мами мені теж якось не дуже… Ролі в будь-якому випадку грають, а з дітьми якраз найменше треба когось удавати. З ними можна бути тільки щирими. Погано тобі боляче — так і кажи: «Мені погано». Якщо весело і хочеться поржати на весь голос, то жита. Мені періодично діти роблять із-за цього зауваження, особливо Аня: «Ма-а-а, ну ти знову?» А я не хочу бути з ними фальшивою. Якщо хочу зацілувати дітей з п’ят до вух, то зроблю це і не буду соромитися своїх емоцій.

Іноді ми міняємося з ними місцями. Наприклад, нещодавно на відпочинку в Греції у нас був челлендж «Мама 24 години говорить ТАК». Правда, перед цим я попередила, що це не стосується питань здоров’я та безпеки. Тобто я не скажу «так», якщо хтось збереться стрибнути зі скелі або вийде на сонці без захисного крему. Але все інше можна: на весь день в Іракліон — так, чіпси — так, пограти в телефон — так. Так як обидві дочки у мене креативні, то вони не упустили можливості познущатися над матір’ю. Маша сказала: «Так, іди і візьми мені на ресепшені дитячу коляску, я пішки по Іракліону не піду». Я кажу: «Яка коляска?! Нічого, що ти вже як корова?» Вона мені: «Маааам, я чогось не зрозуміла… А де «так»?»

Читайте також:

  • Сімейні радості: Юлія Пересільд з дітьми приїхала в гості до батьків
  • Майбутня артистка: донька Юлії Пересільд заспівала «Зозулю» Викторая Цоя
  • Музичний ринг: доньки Алсу і Юлії Пересільд заспівали пісню Леді Гаги
Фото: Instagram @peresild_fan