Спорідненість, про який ми не здогадувалися: Даря Повереннова показала свого знаменитого дідуся-актора

877

47-річна Дарина Повереннова – одна із самих чарівних актрис нашого кіно. Вона багато знімається і вже 25 років служить в одному з найстаріших і найвідоміших столичних театрів імені Маяковського. Також у актриси є доросла дочка, 27-річна Поліна, яка народилася у шлюбі Дар’ї та режисера Олександра Жигалкіна. Незважаючи на те, що пара розлучилася, вони зберегли дружні стосунки заради спадкоємиці.

© Instagram @dpoverennova, @ajigalkin

Дівчина виросла копією своєї знаменитої мами. Вона закінчила факультет журналістики МДУ і рік тому вийшла заміж. Цілком можливо, що скоро Дар’я стане бабусею, а поки вона із задоволенням говорить про дочку і ділиться в особистому блозі чудовими спільними фотографіями.

Поліна ніколи не хотіла копіювати когось, і мене в тому числі. Але те, що ми, не змовляючись, частенько одягаємося однаково, так і той факт, що ми дуже схожі, дає мені підставу думати, що Поліна мене любить! А я її! — каже зоряна мама.

© Instagram @dpoverennova

Читайте також:Сімейна реліквія: Сергій Міхалков залишив для своєї правнучки зворушливу записку

А сьогодні актриса поділилася неймовірною історією про свого дідуся. Виявилося, що Дарина продовжила сімейну династію і прийшла у світ кіно по його стопах. Адже її дід, Лук’янов Сергій Володимирович, був одним з найпопулярніших і талановитих радянських акторів 50-60 років минулого століття.

«Мій дід — Народний артист РРФСР, Сергій Лук’янов. Він не був професійним артистом (він закінчив гірничорудне училище і працював на шахті), але багато грав у народному театрі. У 1929 р. діду запропонували спробувати себе на професійній сцені, і він був запрошений у Донбаський театр. Коли театр ім.Вахтангова був в евакуації в Омську, діда помітив Рубен Симонов і запросив у трупу театру, де він пропрацював з 1942 по 1955 рр. Підбираючи фото для поста, я в черговий раз була вражена, наскільки різні образи створив дід!Хвацький козак в «Кубанських козаків» і глава сімейства Журбиных у «Великій родині», принциповий і чесний слідчий у «Справі Румянцева» і самозванець Пугачов в «Капітанської дочці», військовий злочинець «Державного злочинця» і Антоніо в «Дванадцятій ночі».Дід отримав Премію за кращу чоловічу роль («Срібна пальмова гілка») 8-го Канського фестивалю (1955 рік) за роль Матвія Журбіна у фільмі Велика сім’я. Зіграв 80-річного старого, будучи 44-ох річним молодим чоловіком.Діда я не застала, він пішов зовсім молодим, у 54 роки.Спасибі вам велике за можливість розповісти про діда і вшанувати його пам’ять, а також пам’ять моєї бабусі, яку я дуже любила. — розповіла про свою родину Дарія.

© Instagram @dpoverennova

А це архівний знімок з сімейного фотоальбому. На ньому зображені Сергій Лук’янов зі своєю дружиною і маленькою донькою, мамою Дар’ї Повереннова.

© Instagram @dpoverennova

Читайте також:Яблучка і яблуні: онуки знаменитостей, які домоглися успіху

Захоплені шанувальники дякують улюблену актрису за цікаву сімейну історію, а також відзначають, що Дарина дуже схожа на свого дідуся.

Спасибі за відвертість, Дарина) я і не знала, що у вас династія) ви, до речі, дуже схожі на діда. Не тільки талантом, але і зовні)

А очі Діда у Вас!горять прямо! Талановитий дід! і не менш талановита Ви!

Тільки зараз дізналася, коли ви написали.. Завжди захоплювалася цим актором. Тепер я розумію) порода! Всі красені!

© Instagram @dpoverennova

До речі, в кінці серпня Повереннова захопила передплатників свого блогу дивним колажем. На ньому актриса з’явилася в купальнику 20 років тому і зараз. Дивлячись на знімки, віриш у те, що Дарина дійсно старанно працює над собою. За двадцять років, які пройшли між цими фотографіями, кінозірка зовсім не змінилася.

Я полюбила біг, і включила його в свій щоденний графік життя, і привчила себе мало є. (Повної відмови від якихось продуктів у мене немає), — розповіла Дарина. — Та є тоді, коли я дійсно відчуваю голод. Моя порада: шукайте свої варіанти фізичного навантаження і свою систему живлення, щоб носити одяг того розміру, який вам подобається!

Фото на анонс: Instagram @dpoverennova