Романтики: Сергій Жуков зробив дружині незвичайний подарунок-сюрприз

824

Сьогодні Регіні Бурд, колишньою солісткою популярного в нульові групи «Сливки» і за сумісництвом дружині відомого музиканта Сергія Жукова, виповнюється 34 роки! У день народження улюбленої популярний співак не зміг стримати слів і з самого ранку опублікував зворушливий пост з привітанням в одній із соціальних мереж.

© Instagram @sezhukov

Вже ранок. Пора прокидатися.У волоссі твоїх сонце іскрить.Я тобою не можу надихатися,Так і манишь до себе, як магніт…Як хлопчисько хвилююся, не приховую,Хоч і разом з тобою багато років.Я весь ранок милуюся тобою,На ліжко поклавши свій букет…Ти завжди для мене досконала.Бог тобою мене нагородив.Навіть там, де то в новій всесвіту,Я б знову Тебе полюбив…❤️❤️❤️❤️❤️Мені з тобою так тепло і затишно,За вікном: море, сонце, спокій…І я мрію кожне утроПросыпаться в обнімку з тобою! ▫️Кохана, Региночка!З днем народження, малюк!♥️ – з ніжністю звернувся до коханої Сергій.

© Instagram @sezhukov

Я народилася двічі.Перший раз 8 жовтня, коли матуся і татусь подарували мені життя.Другий раз — коли мені було 20. В той рік я познайомилася з Сергієм. Ще зовсім наївна дівчина…Ось такий він обережно взяв мене на руки і поніс по життю…Він дав мені любов, в якій я не перестаю рости. Кожен день. І те, яка я сьогодні багато в чому залежить від мого чоловіка.Виростити з 20-річної дівчинки щасливу маму, дуже щасливу жінку з чіткими поглядами на життя… Це найкращий подарунок від чоловіка…Спасибі моїм коханим і близьким за життя і щастя.А я переступають в свій Новий рік! – зізналася Бурд.

Однак на словах привітання Жукова не закінчилися. У день народження Регіни він приготував їй справжній сюрприз – поїздку до моря. Про це сама Бурд розповіла сьогодні в особистому блозі:

Він сказав мені: «Приїдь в аеропорт». І більше ні слова.Знаючи свого чоловіка, я очікувала самого хорошого, а виявилося – приголомшливе. Ми зустрілися в аеропорту і буквально за 5 хвилин до реєстрації я дізналася куди ми летимо.

Сказати, що це рай на Землі – не сказати нічого. Це просто інший вимір. Інший повітря, інші пейзажі, інші думки в голові.Спасибі тобі , Сергійку… Тільки ти вмієш круто змінити мою реальність, не зраджуючи собі🖤Як думаєте, куди ми полетіли?

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Oct 8, 2019 at 12:45am PDT

Як виявилося, подружжя вирушили у сонячну Італію. Ледь улюблені приземлилися, Регіна почала публікувати в Instagram відео і фото дивовижної краси італійських місць. Крім того, Бурд показала і в якому готелі знаменитості зупинилися. Як виявилося, зірки обрали один з найпрестижніших готелів у прибережному місті Амальфі.

З моїм Сергієм — не життя, а великий сюрприз! – поділилася з шанувальниками щаслива Регіна.

© Instagram @sezhukov

Нагадаємо, 43-річний Сергій Жуков пройшов довгий шлях перед тим, як знайшов щастя в шлюбі з Регіною Бурд. Артист п’ять років був одружений на Олені Добындо, яка подарувала йому доньку Олександру. Дівчинці зараз 17 років. Подружжя не змогли зберегти відносини і розлучилися. А ось другий шлюб став для співака по-справжньому щасливим. Регіна і Сергій виховують трьох дітей: Вероніку (10),Енджела (9) та Мирона (5).

© Instagram @sezhukov
© Instagram @sezhukov
Фото на анонс: особистий блог зірки.