Дружна сімя: Емін показав відео з обома дочками

1511

39-річний Емін Агаларов успішно поєднує кар’єру популярного співака, бізнесмена і багатодітного тата. Артист виховує чотирьох дітей: від першого шлюбу з Лейлою Алієвої у бізнесмена є два чудових сина-близнюка — Алі і Микаил. Також Емін Агаларов удочерив чарівну дівчинку Аміну. А в шлюбі з моделлю Оленою Гаврилової 31 грудня минулого року у співака з’явилася дочка Афіна. Четверо дітей – це висока відповідальність і необхідність приділити увагу всім спадкоємцям. Эмину Агаларову це під силу. В його особистому блозі чимало фотографій і відео з дітворою. Коли музикант і бізнесмен приїжджає в Баку, де живуть сини і Аміна, присвячує себе дітям. Вчить грати на фортепіано, займається спортом, грає з синами і донькою.

© Instagram @eminofficial

Ось і вчора в особистому блозі співака з’явилися теплі кадри з обома спадкоємицями: на бумерангах дівчатка весело проводять час в басейні. А потім і всі спадкоємці грають з молодшою сестричкою!

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Oct 7, 2019 at 3:38am PDT

Варто зазначити, що говорити про сім’ю Емін не любить, хоч і викладає спільні фото. Лише одного разу в інтерв’ю журналістам він розповів, яких принципів дотримується у вихованні дітей:

Вчу своїх дітей не приймати все як належне. Так, у них забезпечене дитинство, великий будинок, няні, репетитори, охоронці… Я ріс в зовсім інших, скромних умовах. Доводиться бути суворим і на власному прикладі показувати, як дістаються гроші та інші блага. Батько почав брати мене на роботу в 10 років, і це була приголомшливою школою життя. Сподіваюся, спадкоємці, дивлячись на мене і своїх дідусів, теж захочуть реалізуватися та стати успішними. Думаю, Міка піде по наших стопах: в ньому видно математична жилка.

До речі, нещодавно у своєму особистому блозі Емін показав, що молодша спадкоємиця вже навчилася повзати, і робить вона це дуже спритно! Також співак виклав на свою сторінку бумеранг, на якому маля грає з іграшковими годинами, проте личка дівчинки все ще не видно.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Oct 2, 2019 at 11:31pm PDT

А не так давно багатодітний татко опублікував забавний відеоролик, який неймовірно сподобався численним шанувальникам Агаларова: на відео 8-місячна дівчинка, лежачи на ліжку, влаштувала веселі танці.

View this post on Instagram

A post shared by eminofficial (@eminofficial) on Sep 23, 2019 at 11:46am PDT

Нагадаємо, що Емін одружився вдруге в липні 2018 року. Його обраницею стала модель Олена Гаврилова. Весілля пройшло в підмосковному заміському гольф-клубі. На урочистість прийшли родичі, а також зіркові друзі. До весілля закохані складалися у відносинах близько двох років. До речі, у Олени є син від мільярдера Рустама Таріко. Зірка не показує хлопчика фоловерам.

© Instagram @eminofficial
Фото на анонс: Особистий блог зірки