Роман Костомаров показав зворушливий сімейний портрет в честь дня народження дружини

677

42-річний Роман Костомаров і 35-річна Оксана Домніна понад 10 років живуть у щасливому шлюбі і виховують двох дітей — 8-річну Анастасію і 3-річного Іллю. Зіркові батьки не приховують спадкоємців і з задоволенням діляться сімейними фотографіями і відеороликами.

© Instagram @romankostomarovkrs

Зараз Роман разом з дружиною і дітьми насолоджується активним відпочинком в Сочі. Всі разом вони багато гуляють і купаються, а днями всією сім’єю отримали масу задоволення провівши час у місцевому дельфінарії.

© Instagram @romankostomarovkrs
© Instagram @romankostomarovkrs

Читайте також:Захват! Оксана Федорова показала ефектний танець з дельфінами

А сьогодні дружне сімейство святкує день народження Оксани Домниной. З самого ранку чоловік і діти вітають улюблену маму квітами та святковими плакатами, а Роман в честь дня народження дружини поділився в особистому блозі зворушливим сімейним портретом.

З Днем народження моя кохана!!! Вітаємо тебе всією нашою сім’єю !!!! Приєднуйтесь…..😜❤️❤️ — написав Роман.

© Instagram @romankostomarovkrs

Шанувальники прийшли в захват від чудового сімейного портрета і поспішають привітати Оксану з святом, а також залишають добрі побажання всій родині і обговорюють, на кого більше схожі діти Романа і Оксани.

Чудова сім’я! Урааа!!! Здоров’я, любові і нових горизонтів!!!

Від ваших фоток один позитив, ваша родина випромінює добро, і відразу стає світло і радісно на душі. Дякую вашим батькам, низький уклін за таких дітей. А вашим діткам пощастило, що у них такі батьки!

Донька дуже на тата схожа) та ж посмішка чарівна! А син — мамин! З днем народження, Оксана! Прекрасні дітки у вас з Романом вийшли) диво сім’я!

Читайте також:Як мама: 4-річна дочка Тетяни Навки готується стати чемпіонкою

Діти відомих фігуристів ростуть активними і спортивними хлопцями. Відомо, що дочка екс-фігуристів захоплюється тенісом і фігурним катанням. Настя вже відвідує тренування батьків і під їх наглядом вчиться виконувати різні акробатичні трюки. А Ілля, незважаючи на юний вік, вже навчається у тата водити машину і теж виявляє інтерес до ковзанів. Прихильники впевнені, що якщо Настя і Ілля вирішать піти по стопах знаменитих батьків, вони зможуть побудувати блискучу спортивну кар’єру.

© Instagram @romankostomarovkrs

До речі, раніше в одному з інтерв’ю Роман зізнався, що бачить майбутнє своїх дітей тільки в професійному спорті.

Я хочу бачити своїх дітей в спорті. Тільки в спорті. Інших варіантів немає. Регулярні тренування загартовують характер на все життя, якщо дитина займається спортом, то я спокійний і впевнений, що він і в дорослому житті впорається з будь-якими труднощами.

У доньки всі передумови для успішної спортивної кар’єри є. І характер у Насті татів — напористий, коли буваю на її тренуваннях, то бачу, як наполегливо вона прагне перемагати. Та й у нашої мами характер про-го-го! Бажано, щоб у Насті та Іллі спортивні досягнення були більше, ніж у батьків, — поділився мріями Роман.

© Instagram @romankostomarovkrs

До речі, дочка інший прославленої пари фігуристів, Марії Петрової та Олексія Тихонова, 9-річна Поліна теж серйозно захоплена фігурним катанням і, можливо, піде по стопах відомих батьків. Цього літа Марія поділилася з шанувальниками неймовірною новиною: Поліна дебютувала в популярному льодовому мюзиклі «Кармен», який поставив відомий фігурист Ілля Авербух. Додаткової радістю став той факт, що виступала юна фігуристка в парі зі знаменитим спортсменом Олексієм Ягудіним.

Фото на анонс: Instagram @romankostomarovkrs