Ромео і Джульєтта: Олег Газманов з дружиною повісили замок кохання у Вероні

2001

Олег і Марина Газмановы перебувають у шлюбі вже довгих шістнадцять років і, здається, з роками вони закохуються один в одного тільки сильніше. Діти виросли, і тепер у подружжя є можливість проводити час тільки вдвох.

Читайте також:Олег і Марина Газмановы відзначили кришталеве весілля

Любі вирушили в подорож в романтичну Верони (Італія) — там спалахували шекспірівські пристрасті «Ромео і Джульєтти». Невелике місто в провінції Венетто збирає натовпи туристів у балкона Джульєтти. Там дівчата і жінки в стіні залишають свої записки з описом «принца», якого вони хочуть зустріти. А вже утворилися пари недалеко від балкона вішають серця на замку, — таким чином, оновлюють любовні клятви.

Балкон Джульетты© Depositphotos
Статуя Джульетты в Вероне© Depositphotos

У своєму блозі Марина Газманова поділилася деталями їх відпустки. Пара оселилася далеко від туристичних стежок і насолоджується самотністю.

Готель знайшли в виноградниках в сільському стилі , на сніданок скуштували гроно зеленого і темного винограду,сказати , що смачно-нічого не сказати, і звичайно домашній хліб, яйця , йогурт все пройшло на ура, швидко переварившись в надрах шлунка. П’ять хвилин прогулянки і ми в парку з терме ( гарячий джерело) . Навіть в своїх буйних фантазіях я не могла уявити кедровий ліс і на узліссі озеро з гарячою цілющою водою. Казковий грот і водоспад. Нагрівся, а тобі вже принесли свіжовичавлений апельсиновий сік. (МужО приніс) Звичайно хотілося усамітнитися з книжкою на сонечку, але сьогодні у нас велика програма по Вероні і на Арені дають Нотердам Де Парі. Ще потрібно протягнути Михалича по місцевих визначних пам’ятках і мі мі мишным теж: Ромео і Джульєтта, всякі замочки , сердечка… але все що він любить ( жартую). У Вероні казковий шопінг, але Олег сказав не вертіти головою і не бігати очима по вітринах, а то купить окуляри з шорами.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Oct 5, 2019 at 1:03am PDT

Незважаючи на саркастичний настрій Олега до романтичних забобонам коханих, вони з чоловіком все-таки повісили замок любові недалеко від балкона Верооны. І, що дивно, сам музикант у своєму блозі поділився фотозвітом з цієї події.

Олег и Марина ГазмановФото: Instagram @oleggazmanov
Олег и Марина Газманов в ВеронеФото: Instagram @oleggazmanov

У пари давно утворилися шанувальники, які захоплюються відносинами всередині пари, талантом Марини бути ідеальною дружиною та її повагою до чоловіка.

Ніколи вам не писала,хоча давно на вас підписано. Захоплююся вашою родиною, а як ви цікаво пишете, що іноді перечитую. Гарного вам відпочинку!

Вміння насолоджуватися кожним моментом просякнуте в кожному фото

Ви ідеальна дружина і мати. Як пощастило Олегу з вами і Вам — з Олегом. Така рідкість подібні свопадения.

Семья ГазмановымФото: Instagram @marinagazmanova

Сім’я Газмановых велика: двоє синів (син Родіон — від першого шлюбу Олега Газманова, син Філіп — від першого шлюбу Марини Газмановой) і спільна дочка Маріанна. Всі спадкоємці обрали творчий профессиоональный шлях. Філіп спробував себе в модельному бізнесі, Родіон пішов на артистичній ниві, а підростаюча Маріанна встигає займатися вокалом, і зніматися для журналів, і грати в театральних постановках.

Читайте також:

  • Олег і Марина Газмановы відзначили кришталеве весілля
  • З родинного альбому: дружина Олега Газманова показала дитяче фото з донькою і сином
  • Відео: Олег Газманов зворушливо привітав дочку з днем народження
Фото на анонс: Instagram @marinagazmanova