Здивували: Кіра Найтлі з чоловіком дали немовляті біблійне імя

1679

34-річна британська актриса Кіра Найтлі на початку травня призвела шанувальників у непідробний захват, рассекретив свою другу вагітність. Кінозірка продемонструвала пристойно кругленький животик на вечірці Chanel J12 в Парижі. Після цього світського рауту актриса практично не з’являлася на публіці і не ділилася подробицями свого цікавого положення.

Вечеринка Chanel J12 © Instagram @lilyrose.updates

На початку вересня стало відомо, що Кіра Найтлі знову стала мамою. Журналісти газети Daily Mail відобразили молодих батьків на прогулянці по Лондону з коляскою синього кольору і прив’язаного до неї рожевому квітці півонії. Шанувальники по всьому світу мріють дізнатися подробиці, однак Кіра і її чоловік Джейсон Райтон поки зберігають мовчання і не дають коментарів.

View this post on Instagram

A post shared by PE✪PLETALK.RU (@peopletalkru) on Sep 13, 2019 at 10:16am PDT

А в ці вихідні стало відомо ім’я новонародженого. Чоловік актриси і новоспечений тато побував на світському прийомі і поділився деякими подробицями з друзями. За словами Daily Mail, зіркові батьки вибрали для крихти старозавітне, біблійне ім’я Даліла. Однак про стать дитини Джейсон вважав за краще промовчати.

Нагадаємо, що Кіра Найтлі вже 6 років одружена з вокалістом і клавішником англійської групи Klaxons Джеймсом Райтоном. Їх таємне весілля пройшла у Франції, і на ній були присутні лише рідні і близькі друзі зоряної пари. У травні 2015 року Кіра і Джеймс вперше стали батьками дочки, яку назвали Еді.

Кира Найтли с супругом Джеймсом Райтоном© Depositphotos

Зіркова пара максимально відгородила спадкоємицю від настирливої уваги преси і громадськості та не показують її фотографії в соцмережах. У Мережі можна знайти рідкісні кадри малятка Еді, але всі вони зроблені папараці.

© Instagram @keira_knightley_

У рідкісних інтерв’ю кінозірка більш відверта. Вона із задоволенням говорить про своєї дочки.

Еді схожа на балістичну ракету. З тієї секунди, як вона прокидається, і до того моменту, коли засинає, ця дитина рухається зі швидкістю мільйон миль в годину. І не бажає приймати допомогу! Наприклад, наводжу її в басейн — так вона не хоче, щоб я її тримала, просто з розуму сходить. Я кажу: «Ти ще не вмієш плавати! Потонеш». Все без толку!

© Instagram @keira_knightley_

До речі, в минулому році Найтлі написала відкритий лист герцогині Кембриджської і виступила з заявою про нав’язуваних в сучасному суспільстві еталони краси, яких, на її думку, зовсім не потрібно дотримуватися молодим матусям.

Сховайся. Сховай свій біль, твоє тіло розколюється, груди закінчується, гормони бушують. Ти гарно виглядаєш, Кейт, через сім годин після боротьби з життям і смертю, через сім годин після того, як тіло дало нове життя. Не показуй. Не говори! — емоційно висловила свою думку актриса.

Фото на анонс: Depositphotos