Ручна пересадка волосся методом FUE

10-2-2021

Бесшовная пересадка волос в Турции: 2 техники FUE и особенности их  выполнения » Украина cегодня. Новости Украины. Ukraine news - UKR-Today

Ручна пересадка волосся методом FUE — це перша методика трансплантації волосся, при якій грефти вилучаються один за іншим. Його можна назвати прабатьком всіх використовуваних в даний час методик трансплантації волосся методом FUE. Він був розроблений як альтернатива методу FUT, при якому видаляється частина шкіри з донорської області залишаючи видимі сліди шрамів і швів, які розрізають донорську область поперек всієї горизонтальної довжини. Обертаючи апарат для вилучення пальцями, шкіра навколо волосся зрізається і відбувається відділення грефта від тканини. Більш докладно дізнавайтеся за постланням https://sthairclinic.com, та записуйтеся на прийом до фахівця.

У ранніх стадіях апарати для вилучення грефтов були дуже грубими як наприклад для біопсії, але з часом стали тонше і були пристосовані тільки для цієї роботи.

Найбільшою перевагою ручної пересадки волосся методом FUE є те, що це кращий метод, коли потрібно зробити екстракцію грефтов з найменшими пошкодженнями. Хірург з пересадки волосся контролює весь процес і становить ретельний план для екстракції кожної фолікулярної одиниці.

Єдиним недоліком ручної трансплантації волосся методом FUE можна назвати те, що вона виконується повільно, і тому кількість трансплантатів не може бути високим. Після повторних сеансів з невеликою кількістю грефтов досягаються результати, отримані при трансплантації волосся з використанням мікро мотора за один раз. До того ж, проведення повторних сеансів для великих ділянок втрати волосся обходиться пацієнтам дорожче.

Пересадка волосся методом мікро — FUE

Трансплантація волосся методом мікро -FUE це техніка, яка виконується з використанням спеціалізованих мікро моторів. У цій техніці екстракція грефтов відбувається за допомогою спеціального наконечника підсаджені на кінчик ручки автомата, з’єднаного з мікро мотором. Швидкість і напрямок обертання можна регулювати. Це найбільш часто використовуваний метод в світі. Якщо ви не вибираєте інший вид операції, клініки, виконують трансплантацію волосся методом FUE, на 99% випадків пересаджують волосся за допомогою цього методу. Процедура, виконується з використанням спеціальних наконечників для екстракції (punch) діаметром 0,6-1 мм, і є мало інвазивної. Після трансплантації волосся сапфіровим методом, загоєння донорської області проходить дуже швидко, приблизно за сім днів.

Найбільшою перевагою цього методу є те, що він швидкий і, отже, можна робити екстракцію великої кількості грефтов при пересадці волосся методом сапфірового FUE за один раз. Таким чином, за один сеанс можна закрити більшу ділянку втрати волосся. Це значно скорочує кількість сеансів, необхідних для пацієнтів, і, як наслідок, вартість.

При мікро моторної пересадки волосся процес вилучення не такий контрольований і щадний, як ручної FUE. Якщо хірург, який виконує процес екстракції, не має досвіду, відсоток дефектних ( «зламаних») фолікулярних одиниць збільшується. Тому в «СТ ХЕЙР КЛИНИК»  час екстракції стежать за якістю і відсотком дефектних грефтов, вона не повинна перевищувати 5% від загальної кількості.

Ручний — FUE або мікро — FUE?

З початком використання мікро моторів для пересадки волосся методом FUE виникли розбіжності з приводу того, який метод краще. Медичний центр «СТ ХЕЙР КЛИНИК»  принципом: «Немає пацієнта, є хвороба». Наші хірурги дуже добре застосовують багато методики, і планують операцію з урахуванням індивідуальних потреб пацієнтів.

Коли ми порівнюємо два методи:

Хоча при екстракції ручним методом FUE грефти травмуються менше, потрібно пам’ятати — дуже важливо, що б грефти перебували поза тілом найменшу кількість часу і були пересаджені якомога швидше. Це впливає на виживаність грефтов і якість пересадки.
Ручний метод FUE пересадки краще з точки зору того що грефти пошкоджуються менше.

Мікро — FUE краще, в тому, що кількість грефтов, які можна пересадити за один сеанс, може бути в 3 рази більше, ніж при ручному FUE, тим самим пересадка волосся методом Мікро — FUE обходиться набагато дешевше.

Оскільки в ручному методі FUE пересадки волосся пересідає меншу кількість грефтов, загоєння і відновлення донорської зони відбувається швидше.
Багато клініки використовують техніку мікро — FUE. Кількість хірургів, які використовують ручний метод FUE, невелика.

Чи є краща пересадка волосся?

Кращий метод пересадки волосся той, який підходить вам більше всього. Рішення повинно прийматися індивідуально разом з вашим лікарем. При плануванні повинні пояснюватися всі можливі альтернативи і результати операції. Це запобіжить розчарування після операції. Пересадка волосся методом FUE — це процедура, яка робиться, щоб пацієнт відчував себе щасливими, дивлячись в дзеркало. Краща пересадка волосся — це та, яка зробить вас щасливими. Для цього лікарі Медичного центру «СТ ХЕЙР КЛИНИК»  допоможуть вам вибрати найбільш підходящий метод. У клініці успішно застосовуються багато методів, і головною метою є найкращий результат.