Рівно 29 років тому: Аніта Цой показала свою весільну фотографію

473

48-річна Аніта Цой – одна з тих російських зірок, хто завжди відкритий для спілкування з шанувальниками. Співачка і телеведуча з задоволенням ділиться з шанувальниками радами, обговорює найгостріші теми і публікує фото — і відеозамальовки зі свого особистого життя в Instagram. А у вихідні був відмінний привід: оксамитова річниця весілля з її чоловіком – політиком Сергієм Цоєм.

На честь цієї події співачка опублікувала зворушливий пост, в якому розповіла шанувальникам про те, що цей день пара, на жаль, відзначає не разом:

Сьогодні ми з коханим відзначаємо «Оксамитову весілля» — 29 років спільного життя. Від щирого серця вітаю нашу дружну сім’ю і бажаю нам зустрічатися частіше вдома, а то сьогодні я в Забайкальському краї, а чоловік взагалі за межами країни. Будемо вітати один одного і піднімати келихи з шампанським у відео Messenger. 😅❤🥂

© Instagram @anitatsoy

Читачі особистого блогу артистки приєдналися до привітань і залишили безліч теплих слів під фото:

Аниточка, ти принадність!!! Будьте щасливі. Нехай ваша любов вас несе на своїх крилах високо від всіх життєвих проблем, і як можна довше…💞💞💞 чарівна, красива пара❤️

О, вітаємо!!!!!!!🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷щастя повні кишені👍👍👍

Сімейного щастя і всіх земних благ❤️❤️❤️

Аніта також поділилася архівних фото з весілля, яке було зроблено 29 років тому.

Десь я фату забула, – написала співачка у підписі до світлини.

© Instagram @anitatsoy

До речі, зовсім нещодавно Наташа Корольова і Сергій Глушко, відомий під псевдонімом Тарзан, відзначили 16 років з дня весілля, і це святкування вдалося на славу! На честь річниці щаслива дружина опублікувала милий пост в особистому блозі, подякувавши чоловіка за прекрасні роки разом:

Що б там не говорили , що б там не складали і не придумували !!! Ми з тобою мій Сладусик, кайфуємо , шалим і запалюємо а найголовніше любимо один одного з кожним роком усе сильніше !!! Топазовая кажуть у нас сьогодні!!! 💍💍💍

© Instagram @koroleva__star

Судячи з кадрів, святкування було дійсно масштабним. Наташа показала шанувальникам, які подарунки отримала від чоловіка: в честь топазовой річниці Сергій подарував їй незвичайні тюльпани. Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 22, 2019 at 1:51am PDT

Нагадаємо, що у пари Аніти і Сергія є спільний син, теж Сергій (27). За словами Аніти, вона вже змирилася з тим фактом, що син виріс. Молодий чоловік навчався в Лондонській школі економіки і отримав вчений ступінь. Поки що Сергій не одружився і не обзавівся з дітьми, але артистка вже готова стати бабусею. Хоча найбільше мріє про онуків її чоловік:

Мій чоловік старший за мене на 15 років, і він, природно, хоче онуків, тормошить сина: «Давай одружуйся, заплави сім’ю, даруй нам онуків». А мені здається, що Сергію ще потрібно озирнутися, звикнути до дорослого життя, самому розібратися в життя. І тільки потім робити цей важливий крок, – прокоментувала зірка в розмові з журналістами видання «Співрозмовник».

© Instagram @anitatsoy

За словами артистки, майбутній чоловік більше сподобався її сім’ї, ніж їй. Мама вмовляла майбутню зірку вийти заміж, але вона до останнього чинила опір. Проте чоловікові вдалося домогтися серця примхливої красуні.

Через якийсь час фортеця впала, впала, і я закохалася, — згадувала Аніта в шоу «Секрет на мільйон».

Фото на анонс: Instagram @anitatsoy