Рідкісний кадр: діти співачки Анни Сєдокової проводять канікули разом

762

36-річна Ганна Седокова відома не тільки хітами і запальними виступами. Артистка – багатодітна матуся, на частку якої раз випадали випробування. Однак життєлюбність і позитив беруть верх, тому зараз у Ганни все добре. Головне – всі діти разом з нею! Нехай навіть тимчасово…

Читайте також:Всі в зборі: Анна Седокова возз’єдналася з дочкою Монікою

Нагадаємо, 14-річна Аліна народилася в першому шлюбі співачки з футболістом Валентином Белькевичем, 7-річна Моніка – від другого чоловіка Анни, бізнесмена Максима Чернявського, а 2-річний Гектор з’явився на світ у відносинах співачки з бізнесменом Антоном Комаровим.

© Instagram @lalina_one
© Instagram @lalina_one, @annasedokova

Аліна, старша дочка артистки, поділилася в особистому блозі унікальним знімком. На ньому дівчинка позує з молодшою сестрою Монікою і братиком Гектором.

Незалежно від того, скільки вам років, коли ви зі своїми братами і сестрами, ви повертаєтеся в дитинство, – прокоментувала знімок 14-річна Аліна.

© Instagram @lalina_one

Читайте також:Анна Седокова відверто розповіла про боротьбу за дочку

Моніка, молодша дочка співачки, постійно живе в Сполучених Штатах Америки разом зі своїм татом. Екс-подружжя довго шукали компроміс з цього приводу. Ситуація була складна, тому довелося звертатися до суду.

Грошове питання — один з головних розглядаються у суді. І перший, який я була готова викреслити в договорі. Але тепер у Максима немає переді мною ніяких фінансових зобов’язань. Він не повинен платити аліменти, які раніше становили близько 200 тисяч рублів в місяць, — пояснювала Ганна Седокова.

View this post on Instagram

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on Sep 8, 2017 о 12:41am PDT

Відчуваю, якісь ниточки рвуться між нами і Монікою. По телефону складно говорити щодня. Просто дитина не може присвячувати тобі стільки часу за телефоном: у нього своє життя, веселощі, друзі, — сумувала мама дівчинки.

Читайте також:Король доріг: у сина Анни Сєдокової з’явилася машина

Однак літню відпустку сім’я проводить разом. І це найщасливіший час для Ганни Седовокої. Тимчасового воззєднанню родини ради і шанувальники співачки.

Як добре, що всі дітки разом!!!

Моніка така красива.

Шанувальники Анни Сєдокової звикли до того, що в її блозі лише сімейні кадри зі старшою дочкою і молодшим сином. Моніки на них немає. І ось з якої причини – на вимогу Максима Чернявського тепер співачка не може публікувати кадри з донькою. Однак це зрідка робить Аліна, адже на неї договір батьків Моніки не поширюється.

© Instagram @annasedokova

Чекаємо на нові фото і цікаві історії!

Фото на анонс: Instagram @annasedokova