Рідкісний кадр: Марія Машкова показала селфи з татом

1414

34-річна Марія Машкова — талановита і затребувана актриса. Вона пішла по стопах своїх батьків, відомих акторів Володимира Машкова і Олени Шевченко, і з гідністю продовжує родинну справу. Крім того, у Марії підростають дві дочки — 9-річна Стефанія і 7-річна Олександра, яких зіркова матуся ласкаво називає Фуфанида і Шнурок. Дівчатка з’явилися на світ у шлюбі з музикантом Олександром Слободяником-молодшим.

© Instagram @masha_mashkova_official
© Instagram @masha_mashkova_official

Марія — активний і дотепний користувач соцмереж і з задоволенням ділиться сімейними знімками і новинами про підростаючих спадкоємицях. Шанувальники обожнюють актрису за чудове почуття гумору і чекають кожен кадр з нетерпінням. Відомо, що актриса живе на дві країни. Її чоловік і дочки постійно проживають в США, а Марія знімається в Росії, і тому багато часу проводить на батьківщині і дуже сумує за родиною.

Стефанія і Олександра ростуть дуже музичними і під чуйним керівництвом папи вже освоїли фортепіано і саксофон.

Детальніше:Відео: дочка Марії Машковою зіграла на саксофоні

У ці вихідні кінозірка неймовірно порадувала передплатників особистого блогу, вперше показавши селфи зі знаменитим батьком і супроводивши пост жартівливій підписом.

Всім, хто підписався заради цього моменту, але терпляче чекав…. Папа погодився на фото, але порадив, раз вже я зібралася підніматися за його рахунок, почати охоплювати китайський Instagram ринок, там дуже добре зібрав фільм Рух Вгору. Хто знає китайську? Підкиньте пару хештегов… — підписала фотографії кінозірка.

© Instagram @masha_mashkova_official

Шанувальники дякують улюблену актрису за рідкісні кадри і заряд гарного настрою, а також роблять їм обом компліменти:

Маша, ти крута, в незалежності крутоты «небезысвесного родича»))) радуй нас і далі, будь ласка!

Класні обидва, а Ваш тато — геній!!!

Вау!!!! Супер!!!! Дякую!!! Ви з татом найкращі!

Буквально на днях, Марія вразила численних шанувальників, показавши три жіночих покоління своєї сім’ї на одному фото. Зіркова матуся опублікувала чудовий сімейний портрет з мамою і доньками. Захоплені шанувальники відзначили, що Саша і Фаня неймовірно схожі один на одного і одночасно на своїх знаменитих маму і бабусю.

Читайте також:Три покоління блондинок: Марія Машкова поділилася знімком з мамою і доньками

До речі, в листопаді минулого року Володимир Машков відзначав ювілей — 55 років. В якості подарунка улюбленому папі Марія поділилася забавним відеороликом, на якому її дочки навідріз відмовляються вітати дідуся, дуріють і тікають від мами, яка переслідує їх з телефоном, щоб зняти привітання. Відеоролик вийшов надзвичайно смішним і привів шанувальників у захват.

View this post on Instagram

A post shared by Masha Mashkova (@masha_mashkova_official) on Nov 26, 2018 at 11:54pm PST

А Володимир Машков в інтерв’ю тижневику «7 днів» зробив несподіване зізнання, що не вміє виховувати дітей і взагалі побоюється їх.

Любити дітей і онуків — це нормально і природно. Хоча я не можу назвати себе хорошим батьком або дідом у звичайному розумінні цього слова. Таким, якого, напевно, хотілося б Маше. Виховувати дітей я не вмію і не збираюся: мало що їм тикати, вказувати, питати «як ти поїв?»… Це трішечки міщанство. Ну, поїв і поїв, і бог з тобою, не хочеш їсти — не їж. Впав, вдарився головою — встань і йди далі. Я дивакуватий в цьому сенсі, побоююся маленьких дітей, і вони мене бояться, — зробив несподіване зізнання зоряний дідусь.

© Instagram @vladimirmashkov.ru

Нагадаємо, що Марія вийшла заміж за сина відомого російського піаніста Олександра Слободяника в січні 2009 року. Актриса в день річниці поділилася зворушливою історією про день свого одруження.

Це сталося на зйомках в моєму улюбленому місті Петербурзі. У єдиний вихідний, в 9 ранку. Напередодні приїхав мій вірний друг @annaslu. Вона щойно повернулася з Індії з шматком тканини, з якого її мама, з’єднавши два прямокутника і швидко прострочивши, пошила мені краще на землі весільну сукню. З двох залишків тканини ми зробили мені фату і шарф чоловіка Сашка.

Фото на анонс: Instagram @masha_mashkova_official, @pro_zvezdu