Привіт, 90-е: Кейт Міддлтон використовує аксесуар для волосся, з яким легко зробити красиву зачіску

466

Кожен новий вихід у світ дружини принца Вільяма притягує до себе увагу. Журналісти і користувачі Мережі буквально розбирають її образи за пунктами: взуття, плаття, пальто, прикраси, зачіска…

Читайте також:Як у Кейт Міддлтон: 29 варіантів красивою укладання волосся

Кейт Міддлтон небайдужа до зачісці «хвіст». Такий варіант укладання припускає різноманіття варіантів. Ми вибрали найбільш улюблені герцогині і розповімо, як їх повторити.

Зачіска «кінський хвіст», обвитий пасмом

Це зачіска виглядає стильно і елегантно. І, що цікаво, її можна зробити і самостійно. Стиліст Ефі Девіс пояснює процес:

Почніть зі створення базового кінського хвоста на обраному вами рівні, потім відокремте невелику пасмо від «кінського хвоста» і оберніть навколо підстави.

Потім закріпіть прядку, якій обвивали, шпилькою. Також стиліст рекомендує завити кінці хвоста, щоб зачіска виглядала більш романтично.

View this post on Instagram

A post shared by Royal Cambridge Life (@royal.life.uk) on May 24, 2019 at 4:39am PDT

Зачіска з вузликом

Герцогиня Кембриджська любить укладку, коли пасма волосся химерно покладені ззаду в невеликий пишний вузлик. Цього ефекту можна досягти таким чином: ретельно розчесати волосся, відділити пасмочки і закрутити їх в пишний пучок, закріпивши шпильками. Збризнути зачіску лаком.

© Instagram @hrh_duchesscatherinecambridge

Хвіст з переплетенням

Знаючи базовий варіант цієї зачіски, можна створювати безліч варіацій. Як робити: розчешіть волосся, відокремте прядки і зберіть за допомогою силіконової гумки в хвіст. А потім виберіть нові прядки, перекрутіть їх і всуньте в гумку.

© Instagram @duchess__kate

Здається складним? Без досвіду або помічника, можливо, і не впоратися… Але є альтернативний варіант!

Читайте також:Експрес-зачіски: прості лайфхаки для волосся, які ви обов’язково захочете застосувати

Як відзначають зарубіжні видання, Кейт Міддлтон для створення красивого хвоста використовує аксесуар для волосся, який був неймовірно популярний в 90-х. Це Topsy Tail. Інші назви: стайлер, петля для створення зачісок. Аксесуар дозволяє зробити розкішну зачіску за 5-10 хвилин. І буде відчуття того, що створювали її в салоні краси.

© Instagram @ecstatics.pk

Аксесуар нагадує тонку спицю з широкою петелькою на кінці. З його допомогою легко виконувати маніпуляції з зачіскою «хвіст» на волоссі різної довжини.

© Instagram @yourhairgirl.natalie, @shelbyweatherholtzhair, @chilimoirana

Зазначимо, що з легкої руки герцогині Кембриджської (або її стиліста) став популярний і інший аксесуар з 90-х. І знову пов’язано з зачіскою! Модниці в королівській родині все частіше стали надягати тканинні обідки.

© Instagram @kensingtonfamily, @people, @noblenow, harpersbazaar.com
Фото на анонс: Instagram @katemiddleton_area, @keepingupwithkatemiddleton