Рідкісні кадри: Глафіра Тарханова вирушила в океанаріум з синами

451

35-річна Глафіра Тарханова і 41-річний Олексій Фаддеев – одна з найкрасивіших і найбільш таємничих пар російського кіно. Їх не зустрінеш на світських заходах і гучних прем’єрах, адже весь вільний час знамениті подружжя воліють проводити зі своїми синами: 11-річним Корнієм, 8-річним Єрмолаєм, 6-річним Гордієм і маленьким Никифором, якому у вересні виповнилося 2 роки.

Читайте також:Глафіра Тарханова розповіла, чому в синів такі рідкісні імена

Глафіра та Олексій воліють приховувати своїх хлопчаків і не виводити їх у публічний простір, щоб захистити від нав’язливого і часом агресивного уваги преси та прихильників.

© Instagram @glafiratarhanova

Однак у сторіс свого особистого блогу актриса іноді показує, як проводить час з дітьми. Наприклад, нещодавно Глафіра відвела хлопців найцікавіше місце — інтерактивний Музей людини «Живі системи». За традицією, сини Тарханової в кадр потрапили тільки зі спини, тому розгледіти їх практично неможливо.

Гортайте і дивіться:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 14, 2019 at 5:28am PDT

Судячи з відео, і хлопчаки, і їх мама залишилися в повному захваті від виставки і лекції про внутрішні органи людини, а також від морозива із рідкого азоту. Особливу радість викликали забавні ваги, за допомогою яких можна дізнатися скільки ти важиш… у тварин. Крім того, хлопці перевірили свій вестибулярний апарат на спеціальній стінці-липучці.

Гортайте і дивіться:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 14, 2019 at 5:31am PDT

А сьогодні зіркова мама з хлопцями вирушила в оканариум: на відео сини Тарханової, як зазвичай, були показані зі спини, проте на кадрах видно, наскільки всій родині сподобалися виступи морських мешканців: тюленів, дельфінів і навіть косаток!

Гортайте і дивіться:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Sep 29, 2019 at 4:17am PDT

До речі, за визнанням Олексія, сини «вийшли» дуже різні (і за характером, і за способом мислення, і за інтересами), тому основна складність для батьків полягає в тому, щоб навчити їх домовлятися і не допускати конфліктів і сварок.

У конфліктних ситуаціях простіше всього було б розвести їх по кімнатах, щоб кожен дивився те, що він хоче, але потрібно показати їм механізм, як домовлятися. Адже таке може статися серед друзів, колег. Дуже багато що, на жаль, вирішується через ор, нервові образливі диспути. Це не завжди погано, але хтось повинен пропонувати компроміс, конфлікт — це не продуктивно, – вважають зіркові батьки.

Відомо, що Олексій багато років захоплюється боксом і намагається прищепити синам любов до цього виду спорту. За його словами, Єрмолай без розуму від тренувань і з усіх хлопчаків –самий дужий, а ось Коріння чесно зізнався батькові, що не хоче бути професійним спортсменом.

Він захоплюється робототехнікою, але регулярно займається плаванням. Каже, прийде час, і в зал піде. А третього, Гордія, ми сильно не напружували. Йому потрібно щось на кшталт спортивних танців, він дуже добре рухається, такий маленький павучок або мавпочка, – розповідає Глафіра.

Нагадаємо, що Глафіра Тарханова і Олексій Фаддеев познайомилися на зйомках в 2005 році і між ними одразу проскочила іскра взаємної симпатії. Вже через кілька місяців вони зіграли скромне весілля в присутності рідних і найближчих друзів. Нещодавно актриса зізналася, що її чоловік не любить фотографуватися і його буквально доводиться вмовляти, щоб взяти участь у фотосесії, тому в її особистому блозі практично немає спільних фотографій з чоловіком. Проте в кінці червня Олексій все ж дав свою згоду на фотозйомку, і Глафіра не могла не показати ніжний кадр численним шанувальникам.

© Instagram @glafiratarhanova
Фото на анонс: особистий блог зірки