Як розслабитися в ліжку

2248

Зміст:

  • Комплекси
  • Як почати розкріпачуватися
  • Як змусити себе полюбити своє тіло
  • Як навчитися себе підносити
  • Розмова про найпотаємніше
  • Гармонія в сім’ї безпосередньо залежить від якості сексу. Розуміють це практично все, але дуже мало тих, хто готовий працювати над собою в цьому напрямку. Юні дами не знають, як розслабитися в ліжку, замикаються в собі і все частіше відмовляють коханому в близькості. Це в корені неправильний підхід, закономірним підсумком якого буде розрив.Болюче питання для багатьох дівчат — як розслабитися в ліжку

    Комплекси

    Великий внесок внесли ідеали, які вселяли нам і нашим батькам з дитинства. В часи Радянського Союзу інтимне життя вважалася чимось ганебним, забороненим, брудним. В результаті не одне покоління виросло в страху перед самим словом «секс».

    Найпопулярніші комплекси:

  • Фігура. По телевізору і в модних журналах дівчині нав’язують стандарти краси. Зазвичай на фото ми бачимо щасливих і худих моделей. Досягти таких параметрів у звичайній життя жінці складно. Одна думка про те, що чоловік побачить її оголену і не ідеальну фігуру, викликає паніку.
  • Низька самооцінка. Рідко зустрічаються дівчата, задоволені своєю зовнішністю. Вони здатні годинами обговорювати свої недоліки і категорично відкидають будь-комплементи.
  • Заборонена тема. Говорити з новим партнером про секс страшно незручно. Намагаючись уникати таких діалогів, жінка робить велику помилку. Дуже корисно обговорити свої переваги. В майбутньому це принесе багато позитивних емоцій.
  • Перебороти себе і перестати соромитися дуже складно. Але, якщо ви хочете зав’язати міцні відносини, доставляти собі і партнеру радість, доведеться поступитися своїми принципами і зробити це.

    Як почати розкріпачуватися

    Статистика стверджує, що більшість чоловіків віддають перевагу жінкам середньої статури. Хвороблива худорба давно перестала бути модною. Не зациклюйтеся на зовнішності! Ваше тіло вже сподобалося молодій людині, якщо він виявився поруч.

    Ви повинні полюбити себе, побачити переваги недоліки. Тільки тоді ви зможете по-справжньому розслабитися. Способів для цього багато. Спробуйте їх усі і знайдете свій.

    Як змусити себе полюбити своє тіло

    Якщо ви собі зовсім не подобаєтеся, значить, пора мінятися. Із зайвими кілограмами допоможуть розлучитися збалансоване харчування і спорт. Щоб підтягнути шкіру, прибрати целюліт, знадобляться час і гроші на косметологічні процедури, масаж. Наполеглива праця незабаром принесе свої плоди, і ви почнете пишатися собою. Обов’язково поділіться своїми досягненнями з чоловіком і отримаєте заслужені компліменти.

    Коли на все це немає ні часу, ні бажання, можна вдатися до деяких хитрощів:

  • Засмагла шкіра виглядає привабливіше, ніж бліда.
  • Стати бронзового кольору в лічені хвилини допоможе автозагар. Розподіліть його рівномірно по всьому тілу. Через день нанесіть ще один шар на ті ділянки, які хочете зробити візуально стрункішою.
  • Масло і крем з мерехтливими частинками чудово приховують будь-які недоліки. Завдяки їм шкіра виглядає рівною і гладкою.
  • Вдало підібрані аксесуари зіграють в вашу користь. Перед побаченням з коханим уважно огляньте себе в дзеркалі. Надіньте красивий браслет, якщо у вас гарні руки або намиста, якщо довга шия.
  • Обнажайте ті частини тіла, які на ваш погляд найпривабливіші.
  • Жінка в панчохах завжди відчуває себе привабливішою. Надіньте туфлі на високому каблуці, запаліть свічки і погасите верхнє світло. Романтична атмосфера допоможе налаштуватися на потрібний лад, а відсутність яскравого освітлення допоможе побороти ніяковість перед хлопцем.

    Регулярно робіть собі масаж або просіть близької людини помасажувати вам плечі. Закрийте очі, дихайте спокійно і глибоко. Думайте про своїх відчуттях, постарайтеся відчути кожен дотик. Через кілька таких сеансів ви по-новому подивіться на себе.

    с любимымРозмовляйте з коханим про секс

    Як навчитися себе підносити

    Завжди заздалегідь готуйте одяг. Вранці зазвичай не вистачає часу на розбір гардеробу, і ми надягаємо те, що перше попалося під руку. У підсумку багато ходять в одних і тих самих джинсах тижнями. Гарна, свіжа одяг додає блиск, робить ходу впевненою, а погляд сяючим.

    Не менш важливо підібрати зручний, сексуальне білизна. У повсякденному житті його ніхто не побачить. Але, якщо ваш улюблений раптово запросить вас до себе на романтичну вечерю, ви будете готові.

    Розмова про найпотаємніше

    Чоловіки не соромляться висловлювати свої побажання партнерці. Чому б їй не зробити те ж саме? Така розмова буде доречний на будь-якому етапі ваших відносин. Здогадатися самостійно про ваші уподобання чоловікові складно. Може знадобитися чимало часу, поки він не досягне мети. Не варто мучитися в очікуванні. Поставтеся до цього серйозно і будете винагороджені.

    Всі проблеми, страхи, комплекси живуть тільки в нашій голові. Оточуючі не помічають їх, поки ми самі про них не розповімо. Якщо ви почнете любити себе, цінувати і поважати, люди навколо змінять своє ставлення до вас.

    Також цікаво почитати: як повернути пристрасть у відносини