Сама чарівність: дочка Климової полонила шанувальників піснею про солдата

1252

Кажуть, на дітях зірок природа відпочиває. Але кожен раз артисти спростовують цю теорію. У талановитих батьків з’являються талановиті діти. Варто взяти дочка Алли Борисівни Пугачової, Лізу, яка і співає, і танцює, і пише казки та філософські суперечки дозволяє.

Читайте також:Мудрість ранку: 5-річна дочка Максима Галкіна та Алли Пугачової дозволила світової спір

Незабаром, схоже ці ряди поповнить дочка Катерини Климової Белла. Маля вже зараз демонструє акторські таланти.

Днями актриса поділилася в своєму блозі відео, де Белла то співає, то розповідає вірш за мотивами популярної пісні про солдата на публіку. Малятко прикладає чималі зусилля, щоб вимовити незнайомі слова і справити враження.

View this post on Instagram

A post shared by Ekaterina Klimova (@klimovagram) on Aug 18, 2019 at 8:04am PDT

Шанувальники Климової оцінили таланти малятка і напророкували їй майбутнє актриси. Сама Катерина вважає, що її дітям зовсім не обов’язково йти по її стопах, вибір залишається за ними.

Днями Катерина виклала знімок старшої дочки 17-річної Єлизавети. Фотографія викликала фурор. Дівчинка дуже схожа на свою зоряну мати в молодості. Здається, склади два знімка поруч – матері і дочки і розібратися, хто є хто, не завжди зможуть навіть віддані шанувальники.

Читайте також:Дві грації: Катерина Клімова та її 17-річна дочка вразили своєю схожістю в нарядах як у Кейт Міддлтон

Елизавета ХорошиловаФото: Instagram @klimovagram

Нагадаємо, цього літа стало відомо про розставання Катерини Климової з батьком її дочки Белли – Гелой Месхі. Пара офіційно не давала коментарів, але інформацію про роз’їзді не заперечує. Незважаючи на розбіжності, вони залишаються в дружніх стосунках заради спільної дочки Белли. До речі, з батьком своєї старшої дочки Єлизавети, Іллею Хорошилова, у актриси теж склалися теплі стосунки. Та що говорити! Вона знайшла свого екс-чоловіка дружину. Новою обраницею актора стала подруга Климової – Олена Бірюкова. І всі разом тепер часто зустрічаються за урочистими сімейними вечерями.

View this post on Instagram

A post shared by Ekaterina Klimova (@klimovagram) on Nov 7, 2018 at 10:16am PST

У Катерини Климової, крім двох дочок, є ще двоє синів від шлюбу з актором Ігорем Петренком – 12-річний Матвій і 10-річний Коренів.

Читайте також:

  • Катерина Климова віддала 3-річну Беллу на танці
  • Всім по подарунку: син Катерини Климової зіграв для мами на сцені – і отримав букет від сестрички
  • Трубадурочка: Катерина Клімова показала цікаве відео з співаючої 3-річною донькою
Фото для анонсу: Instagram @klimovagram