Саме чудове твір: Ігор Крутой розповів про народження дочки

1540

64-річний Ігор Крутой — не тільки талановитий композитор і музикант, але і щасливий чоловік, турботливий батько та чудовий дідусь: вже майже чверть століття Крутий одружений на Ользі Крутий. Зіркова пара виховує спільну доньку Олександру, якій сьогодні виповнилося 16 років. В честь цього чудового події люблячий тато присвятив дочки зворушливий пост у своєму особистому блозі:

Рівно 16 років тому, 18-го липня о 13:15 за нью-йоркським часом у нас з Олею народилася Сашенька — саме чудове твір, коли-небудь складена мною, і з цієї хвилини все моє життя змінилася і набула абсолютно інший сенс. Мені захотілося, щоб ця дівчинка стала найщасливішою в світі, щоб вона могла пишатися мною, завжди відчувати себе захищеною… В ній я бачу риси і міміку мого батька, хоча Сашенька народилася через 23 роки після того, як він пішов… І, побачивши її вперше, я плакав, як хлопчисько, чого ні до, ні після ніколи зі мною не відбувалося. Досі при Сашка хочеться втягнути живіт і здаватися стрункішою, ніж насправді, і вже хочеться набити пику її майбутньому нареченому 😁😁😁 Моя улюблена донечка, з Днем народження тебе!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

© nstagram @igorkrutoy65

Шанувальників, зрозуміло, дуже зворушили слова композитора, і вони поспішили залишити теплі коментарі під постом:

Як Вашої дочки пощастило з батьком 🙏 Бажаю Вашій донечці всіх благ на Землі🌸🌸🌸❤🙏! Нехай завжди буде поруч з Вами, щоб Ви завжди пишалися своєю донечкою 🙌. Здоров’я Вам, Вашій родині! Будьте завжди на висоті Ігор Якович 🙏❤❤❤

Яке щастя мати такого тата 👍❤️всього доброго вам і вашим близьким!!!!

Батькова дочка!!!😉 Нехай завжди буде щасливою!!! 🎁🌹🎉❤️

© nstagram @olgakroutoi

Улюблену дочку з днем народження привітала і її мама, Ольга Крута, поділившись гарними сімейними знімками в особистому блозі:

З Днем Народження, кохана Сашуля! Я і не помітила як ти перетворилася в красиву дівчину! Бажаю тобі бути найщасливішою людиною на землі, відданих друзів і міцного здоров’я. ❤️❤️❤️🙏🙏🙏

© nstagram @olgakroutoi

Нагадаємо, що Ігор і його дружина також підтримують близькі відносини з дочкою Ольги від першого шлюбу, 33-річною Вікторією, яка зараз живе в Америці, будує музичну кар’єру і виховує дочка Демі-Роуз разом з чоловіком Давидом Берковичем. Крім того у Ігоря Крутого є син Микола (37), який вже сам став батьком та виховує двох дочок, 8-річну Христину і 2-річну Маргариту.

© Instagram @igorkrutoy65

Відомий музикант завів собі особистий блог лише в минулому році і нечасто радує шанувальників фотографіями з рідними. Однак нещодавно він поділився теплими родинними знімками з онуками:

Мої онуки — моя нова музика. Христина, Маргарита і Демі, — підписав Ігор фотографії з дівчатками.

© Instagram @igorkrutoy65

До речі, в одному з рідкісних інтерв’ю, присвяченому сім’ї, Крутой розповів, що у них з дружиною, звичайно, бувають конфлікти, однак за стільки років разом вони вже навчилися з ними справлятися. Головна причина сварок, за словами музиканта — виховання дочки Олександри:

Оля вважає, що її треба тримати в строгості, і, коли я зайвий раз обійму доньку, вона каже, що цим я завойовую у дитини дешеву популярність. Загалом, зібралися в одній родині Макаренка та Сухомлинський.

© Instagram @igorkrutoy65
Фото на анонс: © nstagram @igorkrutoy65, @olgakroutoi