Ніякого марнотратства: Ігор Ніколаєв подарував доньці бюджетний велосипед

695

Хоч останній місяць погода в Москві і не радує, це не стає причиною для діток забувати про їхнє хобі. 3-річна дочка Ігоря Ніколаєва, Вероніка, дуже любить кататися на велосипеді і робить це в будь-яку погоду, навіть коли на вулиці +9! Надівши теплу шапку і пухову куртку, маля весело літає на ньому в Підмосков’ї. Відео з такої прогулянки зняв знаменитий тато дівчинки і виклав в одній із соціальних мереж.

View this post on Instagram

A post shared by Ігор Ніколаєв/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music) on Jul 31, 2019 at 1:12am PDT

Крім того, в коментарі під роликом Миколаїв розповів своїм шанувальникам, що улюблений велосипед його дочки – простий і бюджетний варіант білоруської марки:

Сьогодні в Підмосков’ї несподівано холодно (+9 в останній день липня!), але ми гріємося 🚴♀️!) До речі, Вероніка обожнює білоруський великий «Лелека» (я привіз його з гастролей по цій дивній країні), і воліє його італійською та китайською) Що до мене, то мені мій «італієць»🚴♂️подобається! #игорьниколаев

Вартість такого велосипеда варіюється в середньому від 3 500 до 7 000 рублів. Що значно дешевше, наприклад, італійського аналога фірми PINARELLO, який коштує близько 60 000 рублів! Варто відзначити, що ціни на італійські дитячі велосипеди марок Italtrike або Taurus також обійдуться дбайливому батьки мінімум в 15 000-20 000 рублів. Так що можна сміливо зазначити, що «Лелека» Вероніки – відмінний бюджетний варіант. Як варіант, можна запропонувати малюкам якісні і недорогі моделі російського виробництва, наприклад, STELLS, які дуже люблять батьки дітей різних віків.

Instagram @igor_nikolaev_music

До речі, дочка популярного композитора відчуває велику любов до всіх транспортних засобів. Крім велосипеда малятко управляє і….автомобілем! В кінці травня Ігор поділився зі своїми фоловерів дуже забавним відео з крихіткою з відпочинку у Юрмалі. У ролику Вероніка, майже як доросла, водить велику червону машину.

Ніка — природжений гонщик! Як же вона чекала на цю трасу! Спробувала всі машини на максимальних швидкостях, і так з ранку до вечора!) – написав Миколаїв під відео.

View this post on Instagram

A post shared by Ігор Ніколаєв/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music) on May 21, 2019 at 3:22am PDT

До речі, вдома у дитини також є дуже схожий автомобіль-кабріолет, тільки рожевого кольору. Природно, своїм численним передплатникам популярний співак також показав, наскільки майстерно дівчинка вже водить, нехай і іграшковий, транспорт.

Ганяємо навколо будинку!) Вероніка вже сама водить і відмінно вписується в повороти!) А головне — гальмує на червоний!) До речі, я — в ролі світлофора!))😂🚦, – з гумором прокоментував ролик співак.

View this post on Instagram

A post shared by Ігор Ніколаєв/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music) on May 10, 2019 at 6:36am PDT

Фото на анонс: особистий блог зірки.