Самі ласкаві обійми: дружина Костянтина Хабенського поділилася зворушливим знімком дружина з дочкою

1001

47-річний актор театру і кіно, режисер та засновник благодійного фонду Костянтин Хабенський і його дружина, 37-річна актриса МХТ імені А. П. Чехова Ольга Литвинова, практично не дають інтерв’ю і дуже рідко діляться з шанувальниками фотографіями.

У шлюбі з Ольгою народилося дві дочки – трирічна Олександра і ще одна дівчинка, ім’я якої батьки поки не розголошують. Нагадаємо, друга донька зіркової пари з’явилася на світ в лютому цього року, і навіть про вагітність актриси зіркова пара довго не розповідала нікому. «Вагітний» живіт актриси був помітний на відео, яке опублікувала у своєму особистому блозі її колега по школі-студії – актриса Христина Бабушкіна.

View this post on Instagram

A post shared by Kristina Babushkina (@kristina.babushkina) on Nov 12, 2018 at 3:22pm PST

Фотографії молодшої дочки досі жодного разу не з’являлися в особистих блогах артистів, однак старшу вони все ж зовсім недавно показали. Пару місяців тому Ольга вирішила поділитися з шанувальниками відео, на якому добре видно підрослу Олександру.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Apr 10, 2019 at 4:08am PDT

Зовсім недавно, в честь дня народження старшої спадкоємиці, зіркова мама опублікувала кадри з святкування, чим дуже порадувала численних шанувальників знаменитої родини.

© Instagram @olga.litvinova.1

А сьогодні в особистому блозі Ольги з’явився зворушливий знімок, на якому люблячий батько тримає на руках свою принцесу і дуже ніжно її обнімає.

© Instagram @olga.litvinova.1

Захоплені шанувальники жваво відреагували на такий теплий кадр, залишивши під постом безліч коментарів:

В надійних батькових обіймах!😍Це таке щастя, відчутне батьком на 100000% і ще так боязко рухливій в дитячій душі!😍 Дай Бог Вам,Олю, і всім Вашим близьким найсвітлішого на всьому сімейному шляху!!!!! 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

Сьогодні всією сім’єю дивилися фільм «Викрутаси» 😍 Ну як же ми обожнюємо Вашого чоловіка!!!!!! Нескінченно Обожнюємо!!!! Щасливі за вашу чудову Сім’ю 😘😘😘 Бережіть один одного💕 А вас не так давно побачила в «Екіпажі» 👋😃

Крихке щастя в надійних руках! Миру Вашому дому!

До речі, в одному з інтерв’ю Костянтин Хабенський обмовився про своє батьківство. Тоді актор дуже самокритично відповів на питання: хороший він батько?

Я можу бути набагато краще. Але я намагаюся.

Він також поділився потаємними думками і розповів, яка похвала для нього – найкраща:

….я хочу, щоб в якийсь момент вони – чи всі, чи не всі – підійшли і сказали: «Ти молодець, тату!» Мені цього достатньо. Я хочу вірити, що зможу зрозуміти, що ховається за цими двома словами: «ти» і «молодець».

Нагадаємо, Костянтин 8 років перебував у шлюбі з журналісткою Анастасією Смирнової, яка подарувала йому сина Івана, проте в 2008 році, після року боротьби з важкою хворобою, Анастасія пішла з життя. Артист тяжко переживав втрату дружини та інші відносини вступив лише через кілька років після її смерті, в 2013 році.

© Instagram @khabensky_konstantin_fan
Фото на анонс: Instagram @olga.litvinova.1, @agent_mar4uk