Саша Пивоварова розсекретила стать і імя новонародженої дитини

1074

34-річна Олександра Пивоварова успішно поєднує успішну модельну кар’єру з сімейної життям і вихованням дочки. У 2008 році вона вийшла заміж за фотографа Ігоря Вишнякова, з яким познайомилася будучи студенткою РДГУ, а у 2012 році у подружжя народилася донька, яку назвали Міа Айсис. Зіркова матуся не приховує спадкоємицю і часто ділиться чудовими сімейними кадрами.

Саша Пивоварова с дочерьюФото: Instagram @sasha_pivovarova

Ось вже кілька днів зіркова матуся приймає численні привітання, адже стало відомо, що на світ з’явився її друга дитина. Чоловік Саші Півоваровою опублікував знімок, на якому тепер вже двічі мама тримає на руках дитину. Підпис до фото дає зрозуміти, коли саме народилася друга дитина моделі:

11/5

Фото: Instagram @igorvishnyakov

А сьогодні і сама Олександра вирішила опублікувати знімок з новонародженою донечкою та розсекретити її ім’я, яке виявилося подвійним – як і ім’я старшої сестри. Правда, в кадр потрапила тільки ніжка малюка.

Софія Афіна народилася 11/5/2019, і ми її дуже любимо #SofiaAthena #СофияАфина

Фото: Instagram @sasha_pivovarova

Шанувальники приєднуються до привітань і бажають здоров’я мамі й дитині:

Ці смачні нижні лапки!!! Вітаю!

💝💝💝💝💝Вітаю з народженням чуда!

Сашенька! Яке чудо!! 😍Вітаю ❤️❤️❤️❤️

До речі, у 2009 році Саша Пивоварова та Ігор Вишняков взяли участь у фотосесії для журналу Vogue і повторили свої шлюбні клятви. Друге весілля відобразив відомий фотохудожник Артур Элгорт. Модель продемонструвала кілька фантазійних весільних нарядів і захопила шанувальників оригінальними головними уборами і букетом нареченої, який складався зі свіжих конвалій.

Олександра неодноразово говорила в інтерв’ю, що є вегетаріанкою. Вона виступає за правильне харчування, повна відмова від алкоголю і раціональне використання косметики.

Мій секрет краси у дійсності складається з трьох секретів: спати вісім годин, їсти натуральну / органічну їжу і регулярно займатися спортом, — заявляє вона.

Пивоварова Саша беременнаяФото: Instagram @sasha_pivovarova

Про моделі також відомо, що вона всерйоз захоплена малюванням. Знаменитість неодноразово зізнавалася, що всюди носить із собою альбом та олівці, а на початку 2018 року вона стала героїнею рекламної кампанії Dior, присвяченій жінок у мистецтві, а також презентувала особисту виставку своїх робіт.

Ми — матері, супермоделі, художниці, дизайнери, хто завгодно, ким нам захочеться бути, —впевнена Пивоварова. —Світ такий різноманітний. Як мати, я бачу ці зміни, і вони чудові. З’являється все більше можливостей для наших дочок, для наступного покоління.

Читайте також:

  • В очікуванні другого малюка: супермодель Саша Пивоварова намалювала свій вагітний автопортрет
  • Знову мама: супермодель Наташа Полі показала новонародженого сина
  • Екс-подруга Леонардо Ді Капріо Бар Рафаелі показала животик підріс
Фото на анонс: Instagram @sasha_pivovarova, @asianchenzz