Свекруха вважає мого чоловіка невдахою і постійно до нього чіпляється

773

Найчастіше в Мережі обговорюють ситуацію, коли свекруха критикує вибір сина. Не подобається йому його обраниця і все… Звідси і проблеми. Однак, судячи з крику душі однієї з молодих матусь, від матері чоловіка можна чекати і інше.

Читайте також:Свекруха взяла онучку на руки лише для того, щоб з нею сфотографуватися

Юлія розповіла подругам про запрошення на весілля двоюрідного брата чоловіка. Чудова подія, скаже хтось. Проте є одна обставина. Річ у свекрухи.

Брат двоюрідний, але у чоловіка крім нього братів і сестер немає. Чоловік не хоче їхати, є на це причини. Справа в тому, що моя свекруха в мого чоловіка бачить убогого невдахи, звинувачує у всіх бідах і постійно ставить у приклад цього самого брата, — поділилася з подругами Юлія. — Головним каменем спотикання є те, що чоловік досі не отримав вищої освіти, але завдяки своїм мізкам займає керівну посаду в своїй області. Ілля ж, брат чоловіка, працює різноробочим у фірмі, де головбух – свекруха, і у нього теж немає «вишки», але свекрухи все одно. І дружина у брата краще хозяйственнее і красивіше, і Ілля вже у свої 25 років змінює третю машину. Там багато ще чого було, але на опис всіх проблем піде не одна сторінка.

Так ось, знову зберуться родичі, почнеться приниження: дочка не так одягнена, чому ти не поголився, не підстригся, знову голос осип.

Ми з чоловіком по можливості уникаємо всі сімейні посиденьки з боку свекрів, але тут подія, що важливо для брата. Я думаю приїхати, привітати і виїхати або потім зустрітися на стороні, а чоловік не хоче приймати ці варіанти, — засмучується молода матуся.

Ось така історія… чи Є рішення? Подруги в Мережі постаралися підтримати автора і його сім’ю і розмірковували, як же вчинити.

Думаю, якщо вони з братом в хороших відносинах, то треба їхати і не спілкуватися зі свекрухою (Dana)

Треба бути вище цього і бути сильніше. Переступити через себе і поїхати. Які б не були люди, це рідні… Потрібно не вестися на це і не показувати, вашим відсутністю свою образу (Ляля)

Це родичі чоловіка, нехай він і вирішує — бачитися з ними чи ні. І, по всій видимості, він уже все вирішив (Diana)

Читайте також:Брат чоловіка заборонив приходити до нього на весілля з дитиною

Взагалі вирішувати чоловікові. Я б поїхала на півгодинки-годинку. Привітала б і, пославшись на справи/сон дочки/погане самопочуття, подалася геть (Красуня)

А я б поїхала і троллила б весь банкет свекруха розповідала про свого чоловіка ) Правильний настрій — і хороший відпочинок забезпечений (Leomama)

Можна їхати, але зі свекрухою не спілкуватися. Попросити посадити вас в іншій стороні від неї і самі не вступайте з нею в контакт. Робіть вигляд, що її не існує (Катюшка)

Як ви думаєте, чи варто приймати автору цієї історії та її чоловікові запрошення на весілля? І як налагодити стосунки зі свекрухою?

Всі фото: Depositphotos