Свекруха обстригла двотижневу дитину без мого відома

647

Стрижка дитини в ніжному віці завжди викликає на батьківських форумах суперечки. Варто темі виникнути, тут же з’являються прихильники і противники цієї маніпуляції з дитячими ніжними волосинками. Найчастіше питання піднімається, коли дитині виповнюється рік. Однак розрив шаблону трапився, коли одна з молодих матусь поділилася неприємною новиною – батьки її чоловіка вирішили зробити стрижку двотижневому малюкові. І це ще не все, що її обурює!..

Живемо зі свекрухою і свекром, сьогодні дала їм сина, щоб помили, чую він плаче, ну подумала це нормально, перший раз все таки. Виносять мені мого синочка, а він голений, та ще й проміжками залишки волосся, — розповідала подругам Галина. — У мене досі трясучка і сльози, через скільки відросте волосся, синові всього два тижні! Не можу дивитися без сліз.

Читайте також:Майстер в салоні краси відмовився стригти дитину

У коментарях до свого посту Галина пояснила, що дитину стригли верстатом. Це уточнення викликало бурю засудження і хвилю обговорення.

Там же джерельце, могли зачепити і все! (Мама Сина)

Взагалі не можна голити, поки джерельце не заживе (Супержінка)

Божевільні родичі, верстатом новонародженої дитини голити, я в шоці (Asya)

Відповідальність за подію деякі користувачі Мережі переклали на матусю малюка. Зокрема, Вікторія заявила:

Тут ваша вина! Навіщо ви їм дитину дали? Ваша дитина і мийте його самі! І тоді не трапиться подібних сюрпризів. Моя б свекруха навіть не ризикнула б таке зробити! А вам зараз треба якось з ними поговорити, щоб надалі так не чудили.

Читайте також:Вогонь! 33 сумнівних ради, які свекрухи дають молодим мамам

Але більшість матусь підтримали засмученого автора і намагалися заспокоїти:

Не вірте, звичайно, у всякі прикмети, нічого поганого не трапиться. Сил вам і терпіння зі свекрами, а ще їм натякніть, що ініціатива карається (Mamacity)

Бідна дитина(( Не розумію цих пережитків минулого, вже давно з’ясували і довели, що брей — не брей, який закладений природою, такої густоти і буде волосся. У рік прийшли в перукарню і підстригли нормально дитини. Все прекрасно у нього з волоссям (Олена)

Ніяк на нього не позначиться. І волосся все одно б з 3-х місяців стали витиратися і змінюватися. Але сам факт, що вони так поступили без вашого відома… Я б їм дитини більше не дала (Альона)

А як ви ставитеся до стрижці дитини в дитячому віці?

Всі фото: Depositphotos