Свекруха соромить мене за те, що вирішила найняти сина-першокласника репетитора

463

У Мережі обговорюють крик душі молодої мами, яка зізнається, що вирішила довірити навчання своєї дитини-першокласника репетитора. І тут же зіткнулася з пресингом з боку рідних.

Репетитор в першому класі. Соромно чи ні? задається питанням Тетяна. Планую найняти синові репетитора, щоб займалася з ним два рази в тиждень.

Бабуся наша облила мене брудом за це, як завждити недомать, ти не вмієш, не можеш, не хочеш і навіщо тобі це треба і все в такому дусі, це соромно репетитор в 1 класі…

А що робити? Він взагалі за місяць у школі нічого не вивчив, просто повний нуль взагалі. Порожнеча! Все пояснювала вдома, дитина не дурний, читає сам книжки, побіжно читає добре, не по складах, книжки різні, енциклопедія про динозаврів наприклад. Рахувати вміє хоч до мільйона, складає все в межах 100 в розумі, а шкільна програма це зовсім інше, ці розбори слів на звуки, з математики ці ламані лінії з вершинами.

Вчитель розповіла тему, а зрозуміли чи ні, це вже проблеми батьків.

Молода матуся зізналася, що виховує і другу дитину – 8-місячного немовляти.

Помічницю так і не знайшла, 2 дітей і квартира все на мені, відвезти, привезти, сніданки, обіди та вечері, магазини, прання, уроки, прасування, я лягаю в ліжко і очі закриваються самі від втоми, — розповіла про свій день автор історії.

Не всі підтримали молоду матусю. Проте підкреслимо, що критикують було небагато.

Якщо в першому класі вже потрібен репетитор, що буде далі? — задала опитування Елеонора. — Одне з головних завдань початкової школи — навчити вчитися. Я не розумію, навіщо потрібні репетитори класу до 8 так точно. Це або для дуже обдарованих дітей, або навпаки, особливих.

Читайте також:Свекруха ділить онуків на улюблених і нелюбих. І не приховує цього…

Однак подруги в Мережі поспішили заспокоїти засмученого автора цієї історії:

Як це соромно??? Це правильно! Програма зараз така. Не як у нас була. Тільки дурень скаже, що це неправильно. А дурнів слухати не треба (Kate)

Звичайно, нормально! Ви не педагог і не можете правильно пояснити дитині, це нормально (Оленка)

Хто-то в три роки дитину в колясці катає і нічого. А хтось вважає, що соромно. Це справи вашої сім’ї, як вважаєте за потрібне, так і чиніть (Caramel)

Якщо ви не можете пояснити дитині завдання та сам він не розуміє, я б наймала репетитора, нічого соромітного тут не бачу (Darina)

А що соромно то?))ви ж дитині краще зробите)у нас теж репетитор був, тільки в другому класі (Олександра)

А ви займаєтеся навчанням своєї дитини?

Всі фото: Depositphotos