Свято для близьких: Вікторія Лопирьова розповіла про весілля

1097

36-річна Вікторія Лопирьова вперше стала мамою в лютому цього року. У них з обранцем, бізнесменом Ігорем Булатовим, народився син, якого назвали красивим подвійним ім’ям Марк-Ліонель. Зіркова матуся то і справа дражнить своїх передплатників, демонструючи сина таким чином, що неможливо повністю побачити його личко. Лише одного разу Вікторія поділилася новим знімком маленького Лео, на якому режим секретності хоча й зберігається, але в меншому форматі.

© Instagram @lopyrevavika

Наприклад, знаменитість не стала приховувати, в честь кого дала таке ім’я малюку.

Перше ім’я нашого малюка — Марк — ми вибрали давно. Ми не сперечалися з цього приводу, так як і у мене, і у Ігоря в роду були Марки. Ім’я мені подобається: лаконічне, сильне. Але у сина є й друге ім’я — Лео. Оскільки хлопчик, мама якого так любить футбол, з’явився на світ 5 лютого, в один день з Кріштіану Роналду і Неймаром, ми розцінили це як знак і вирішили, що друге ім’я буде Ліонель, або Лео, як Мессі.

Днями Вікторія дала відверте інтерв’ю інтернет-порталу Woman.ru і розповіла про те, коли відбудеться її весілля з Ігорем Булатовим. Також щаслива наречена поділилася розповіддю про те, як було зроблено пропозицію і планують вони найближчим часом поповнення в родині.

© Instagram @lopyrevavika

Читайте також:Який красень: Вікторія Лопирьова перестала приховувати обличчя сина

За словами Вікторії, вона щаслива перебувати в статусі нареченої. Офіційну пропозицію її обранець зробив під час святкування її дня народження. Лопирьова зізнається, що це не було несподіванкою, так як рішення стати чоловіком і дружиною вони прийняли дуже давно, ще до народження сина.

Рішення дружина офіційно попросити моєї руки в романтичній обстановці просто стало красивим жестом. Хоча, зізнаюся, це було дуже здорово, – з посмішкою говорить Лопирьова.

© Instagram @lopyrevavika

Однак Вікторія зізнається, що з-за клопоту з малюком і щільного робочого графіка зовсім немає часу займатися організацією торжества.

Я весь час змінюю своє рішення, – нарікає вона. – Ми точно не хочемо нікому нічого доводити, а розписатися — це справа на годину. При цьому наші друзі та рідні наполягають, щоб обов’язково була якась вечірка. А щоб була вечірка, треба її організувати, а щоб її організувати, треба витратити багато часу. Тому, думаю, як тільки ми знайдемо на це досить часу, влаштуємо свято, яке пообіцяли близьким.

Читайте також:Розсіємо міф: Марія Миронова розповіла про чоловіка, весілля і про те, де буде народжувати

Зіркова матуся також розповіла, що малюк Марк росте не по днях, а по годинах, і з кожним днем все більше стає схожий на свого тата, а от чарівну посмішку успадкував від красуні-мами.

Коли ти любиш людину, то, звичайно, хочеш, щоб ваш загальний дитина носив його риси. Тому я тільки щаслива. Так розпорядилася природа, і це здорово.

© Instagram @lopyrevavika

Наостанок Вікторія зізналася, що іноді замислюється про народження другого малюка, однак поки не може точно сказати, коли це станеться.

Я можу переадресувати це питання тільки Богу. Поживемо побачимо, — каже знаменитість.

Нагадаємо, що декретна відпустка Вікторії виявився дуже коротким і вона вже давно приступила до роботи. Приміром, раніше побувала в Парижі, де брала участь у першому в історії FIFA жіночому футбольному конгресі, на якому обговорено низку питань, що стосуються ролі жінки в спорті. Разом з сином відвідала іспанське місто Марбельї, де проходила серія нових матчів з футболу.

© Instagram @lopyrevavika
Фото на анонс: Instagram @lopyrevavika