Секрети зірок: Дарина Пынзарь розповіла, як не згорати на сонці

1248

Колишні учасники популярного телевізійного реаліті-шоу Даша і Сергій Пынзарь – одна з найкрасивіших пар російського шоу-бізнесу. Подружжя разом уже понад 9 років, у них підростає двоє синів – Артем і Давид. У 2018 році зоряна сім’я переїхала в сонячну Аланію.

© Instagram @darya_pinzar86

Читайте також:Ми нероздільні: Дарина Пынзарь поділилася зворушливим відео із зізнанням у коханні чоловікові

У своєму особистому блозі Дар’я розповідає про сім’ю, життя в Туреччині і ділиться корисними лайфхаками. Сьогодні знаменитість розповіла, як не обгорати на сонці.

Постійно обгораю, навіть у тіні, але життя на сонце мене навчила як цього уникнути! Перше, вітаміни з бета каротином. Друге, захищати постійно страждають зони (у мене це плечі і груди. Третє, користуватися захистом яка не забруднює пори ( не жирна). На обличчя це олівець щільний, на плечі теж його використовую до речі, – написала Дарина.

Дівчина також показала шанувальникам цікаву модель купальника з рукавами на той випадок, якщо шкіра вже обгоріла. При бажанні рука у пляжного костюма можна зняти.

© Instagram @darya_pinzar86

Читайте також:Бікіні, танкіні і не тільки: зірки показали модні купальники літа

Шанувальники подякували Дарину за корисні поради і поділилися своїм досвідом:

Вітаміни з бета каротином це супер👍🏼,теж їх пити початку і на море вже не обгорала👌🙂

Пийте морквяний сік…рівніше загар і корисно

У мене теж дуже вибаглива шкіра, намагаюся уникати сильного сонця і догляд звичайно ж, харчування шкіри, і прийом вітамінів

До речі, нещодавно Дар’я Пынзарь зазначила в Туреччині день народження свого сина Артема. В кінці липня хлопчикові виповнилося 8 років. Батьки влаштували вечірку в одному з дитячих клубів, куди запросили друзів дитини. Гості подарували імениннику велосипед, конструктор, водний пістолет, пазли і різні настільні ігри.

View this post on Instagram

A post shared by Darya Pinzar (@darya_pinzar86) on Jul 23, 2019 at 5:41am PDT

До речі, в Аланії Артем вже закінчив перший кас. За словами Дар’ї, хлопчик вже впевнено говорить англійською мовою. Батьки задоволені якістю освіти, але нарікають, що російські підручники дуже дорогі, тому вони купують їх у Москві.

Фото на анонс: Instagram @darya_pinzar86