Однакові з особи: молодший син Євгена Плющенка – копія тата?

699

Які батьки не мріють про те, щоб їх спадкоємці були схожі на них! Ось і відомий фігурист Євген Плющенко сьогодні опублікував знімок з молодшим сином Сашком, підписавши його так:

Двоє зі скриньки однакові з особи 👀

© Instagram @plushenkoofficial

Думки шанувальників розділилися: комусь здалося, що батько із сином не схожі зовсім, і зовнішність у Гнома Гномыча – від мами, Яни Рудковської, а хтось навпаки вважає хлопчика копією свого тата.

Мені здається Єгор більше на Тата схожий, а Олександр рисами особи в маму пішов. ІМХО

ТОЧНО, КСЕРОКОПІЯ ПАПУЛИ🌞!!!🌞🌞🌞🌞

Які гарні 😍😍😍 Фотка 🔥🔥🔥 Саша копія!

Нагадаємо, що у фігуриста є старший син Єгор, якому нещодавно виповнилося 13 років. На честь цієї події зоряний батько опублікував в особистому блозі рідкісне фото змужнілого спадкоємця, і на ньому чітко видно, що Єгору дістався фамільний ніс Плющенко.

Старший сын Евгения Плющенко копия папа© Instagram @plushenkoofficial

Олімпійський чемпіон і його дружина не раз зізнавалися в інтерв’ю журналістам, що мріють, щоб Сашенька досяг ще більших висот у спорті, ніж його знаменитий батько. В свої 6 років хлопчик проводить більшу частину часу на ковзанці, вивчаючи нові елементи і покращуючи ковзання: Гном Гномыч опікується фігурним катанням з 3 років, і тренує його, звичайно, сам Євген Плющенко. Незважаючи на юний вік, Олександр впевнено займає призові місця в різних змаганнях і бере участь в льодових шоу — цим він явно пішов у батька.

© Instagram @plushenkoofficial

Крім фігурного катання Саша Плющенко також професійно займається модельним бізнесом. Хлопчик знімається в рекламі і для обкладинок глянцевих журналів, а також бере участь у модних показах. У вересні цього року стало відомо, що син Яни Рудковської потрапив в список 50 найкрасивіших дітей світу. Малюк опинився на четвертому місці, а компанію йому склали російські дівчатка Христина Піменова і Настя Князєва.

© Instagram @gnomgnomych

Варто відзначити, що Рудковська зуміла сформувати хороші стосунки з сином чоловіка від першого шлюбу. Більш того, подружжя вирішило продати деяку нерухомість, щоб побудувати на території заміського будинку в Санкт-Петербурзі гостьовий котедж, де б могли жити родичі та друзі пари.

Продали частину нерухомості в Санкт-Петербурзі, оскільки рідко там буваємо. Залишили тільки заміський будинок. У нас велика родина — четверо дітей на двох, тому гостьовий будинок був необхідний, щоб мої батьки, близькі Жені (в тому числі і його старший син Єгор) з комфортом могли у нас розміститися. Плюс у нас періодично гостюють друзі та ділові партнери Жені з Японії і його вихованці академії «Ангели Плющенка», – говорила Рудковська в інтерв’ю.

© Instagram @rudkovskayaofficial
Фото на анонс: особистий блог зірки