Попелястий блонд: 80 фото популярного фарбування

1245

Зміст:

  • Кому підходять попелясті відтінки
  • Зима
  • Літо
  • Кому холодний блонд не підійде
  • Осінь
  • Весна
  • Як перейти в холодний попелястий блонд з інших відтінків
  • Види фарбування
  • Класичний — Ash-blond classic
  • Кім Кардашьян: майже вийшло
  • Кришталевий — Сrystal ash-blond
  • Кара Делевінь: черговий вдалий експеримент
  • Попелясто-бежевий — Ash-beige blond
  • Тейлор Свіфт: стримана краса
  • Попелясто-сірий — Ash-grey blond
  • Тейлор Свіфт: ще один образ
  • Попелясто-коричневий — Ash-brown blond
  • Сріблясто-попелястий — Ash-silver blond
  • Сталевий
  • Попелясто-синій — Ash-blue blond
  • Бузковий попелястий — Lilas ash-blond
  • Аріана Гранде: приклад вдалого преображення
  • Попіл троянди — Antique Rose ash-blond
  • Акварельний
  • Келлі Осборн: стильне рішення
  • Металік
  • Пудровий
  • Емілія Кларк: матовий блонд
  • Бабусині волосся — Bad Hair
  • Техніки часткового фарбування
  • Ash-blond в домашніх умовах
  • Особливості догляду за фарбованим волоссям
  • Кому підходять попелясті відтінки

    Ash-blond виглядає незвично і приковує до себе погляди. З ним можна блищати, як на подіумі, або виглядати безглуздо при несполучуваності з природними пігментами очей і волосся. Пігмент підбирають залежно від кольоротипу. Всього їх чотири, але тільки власниці двох можуть бути впевнені, що холодний колер їм підійде:

    Зима

    У дівчат цього типу волосся темне, а обличчя світле, без веснянок і засмаги. Очі яскраві. На темних пасмах домогтися потрібного ефекту складно. Часто після фарбування з’являється зрадницька жовтизна, яка псує весь вигляд. Тому власницям типу «зима» доводиться часто користуватися тонують.

    Пепельные оттенки: зима

    Літо

    Для цього типу характерні не надто яскраві очі, зазвичай сірі, блакитні або зелені. Шкіра не загоряє. Волосся світле, без жовтизни. Попелястий на них лягають ідеально. Проблем з фарбуванням та підтриманням пігменту не виникає.

    Якщо немає впевненості, що попелястий підійде, варто проконсультуватися зі стилістом. Майстер оцінить природний колір очей, шкіри і шевелюри і вирішить, чи варто експериментувати.

    Пепельные оттенки: лето

    Кому холодний блонд не підійде

    Він не поєднує з теплими відтінками шкіри і волосся, характерними для двох цветотипов:

    Осінь

    У дівчини-осінь особа легко засмагає, можливі веснянки. Волосся руде, очі зазвичай карі або зелені. Домогтися холодного пігменту дуже складно. До того ж він не дуже поєднується з засмаглим обличчям.

    Весна

    У власниць цього типу біла шкіра, веснянки і золотисті локони. Очі світлі. Домогтися попелястого в цьому випадку складно. Буде з’являтися теплий пігмент. Так і в поєднанні з дуже світлим обличчям такий тон надає хворобливий вигляд.

    Холодний попелястий привертає увагу до особи. Він робить яскравіше пігментні плями, акне, купероз, рубці. Якщо шкіра не відрізняється рівним кольором і текстурою, доведеться озброїтися щільним тональним кремом або вибрати інший тип фарбування.

    Ash-blond робить риси обличчя більш великими. Тому може не підійти дівчатам з великим носом, масивним підборіддям або широкої щелепою. Попереднє знебарвлення призводить до витончення стрижнів. Якщо у жінки не надто густа шевелюра, варто бути готовою до того, що вона ще сильніше порідшає.

    Це все не суворі «протипоказання». Досвідчений колорист змусить холодний попіл заграти навіть при, здавалося б, абсолютно невідповідних типах зовнішності. Тому не варто боятися експериментувати. Головне, знайти хорошого майстра і стежити, щоб колір вписувався в образ в цілому.

    Як перейти в холодний попелястий блонд з інших відтінків

    Щоб добитися потрібного результату, необхідно попереднє знебарвлення. Тільки при видаленні природного пігменту з кожного волоска вийде благородний блонд без жовтизни. Не варто використовувати агресивними сполуками. Бажано взяти 2 — або 3-відсотковий оксид.

    Після освітлення локони відразу тонують. Якщо залишити їх без пігменту, вони швидко ушкодяться.

    Після стійкого фарбування темними пігментами потрібна глибока змивка. Ймовірно, знадобиться кілька процедур. Локони будуть сильно пошкоджені. І знебарвлювати їх в цьому випадку – не найкраща ідея. Тільки досвідчений колорист підбере технологію фарбування в залежності від стану пасм. Це може бути складна багатоступінчаста процедура, тому доведеться запастися терпінням. На весь процес перетворення піде 7-10 днів.

    Види фарбування

    Варіантів ash-blond дуже багато. Більшість з них повторити самостійно не вийде. Краще звернутися до майстра, який порадить, який тип фарбування краще вибрати.

    Класичний — Ash-blond classic

    Це рівномірне попільна фарбування. У такого кольору немає натурального аналога. Він незвичайний і привертає увагу навіть в самому простому виконанні. Більш виграшно виглядає на кучерях. В цьому випадку створюються переливи навіть при однорідності пігменту.

    пепельный блондКласичний попелястий блонд

    Кім Кардашьян: майже вийшло

    Холодный блондХолодний блонд Кім Кардаш’ян

    Кім йде бути блондинкою незважаючи на сильний загар. Дівчина не переборщила з бронзером, як у неї це часто буває, вибрала нюдовые тони в макіяжі очей і губ, персикові рум’яна. Але незрозуміло, забула вона сходити в салон, щоб підфарбувати відросле коріння, або її стиліст намагався зобразити градієнт. Більш велика затемнена зона виглядала б вдаліше. А з вузькою чорною смужкою вздовж проділу Кардашьян виглядає не дуже доглянуто. А місцями ніби проглядає жовтизна. Але, можливо, справа в освітленні.

    Кришталевий — Сrystal ash-blond

    Такого тону допомагають домогтися прозорі барвники з перловими переливами. Локони ніби світяться зсередини. Фарбування виглядає ефектно і дорого. Якщо створити затемнення в прикореневій області, колер стане більш об’ємним і яскравим. Але і без цього пігмент виглядає чарівно.

    Пепельный блондКришталевий попелястий блонд

    Кара Делевінь: черговий вдалий експеримент

    Холодный жемчужный блондХолодний перловий блонд Кара Делевінь

    Супермодель часто міняє зачіски. Їй підходить будь блонд. Порцелянова шкіра і очі світлі дозволяють їй носити холодні кольори. Перлинні попелястий виглядає на ній дуже добре. У поєднанні з яскравим макіяжем очей і густими чорними бровами вийшов ефектний цибулю без натяку на блідість. Кара з таким кольором схожа на ельфа.

    Попелясто-бежевий — Ash-beige blond

    Доповнить жіночний і романтичний стиль. Додає зовнішності витонченості. Виглядає не надто екстравагантно, тому підійде тим, хто не наважується на сміливі перевтілення. Добре виглядає, навіть якщо природний пігмент теплий.

    Поєднує в собі тренд на все природне і бажання виділитися з натовпу. Може змінюватися в залежності від освітлення: під сонцем сяє сріблом, а під лампами виглядає, як натуральний русявий.

    Пепельно-бежевый Ash-beige blond

    Тейлор Свіфт: стримана краса

    Ми звикли бачити співачку блондинкою. Але зазвичай у неї золотисті локони. Тут вона вибрала холодний попелясто-бежевий колір. І він їй йде як не можна краще. Фарбування відмінно поєднується зі світлою шкірою та очима. Образ відразу став більш витонченим і аристократичним. Свіфт перестала виглядати, як дівчинка-підліток, що при її віці цілком доречно.

    Тэйлор СвифтХолодно-попелястий блонд Тейлор Свіфт

    Попелясто-сірий — Ash-grey blond

    Пігментом нагадує попіл. Найбільш вигідно виглядає з природним холодним подтоном. Щоб тон став глибше, можна затемнити прикореневу зону. Очі відразу стануть яскравішими, а образ динамічніше. Вимагає ідеально рівного тону обличчя, інакше всі недоліки будуть кидатися в очі, а блідість буде виглядати болючою.

    Серый пепельный блондСірий попелястий блонд

    Тейлор Свіфт: ще один образ

    Співачці йдуть холодні попелясті тони. Але в даному випадку зачіска не дуже вдала. Занадто важка чубчик позбавляє образ свіжості, що посилюється «сивими» локонами. Якщо зробити її більш рваною і на один бік, обличчя відразу стане свіже. Все могло б бути кращими, якби не підкреслено сексуальне плаття.

    холодный блондСірий холодний блонд Тейлор Свіфт

    Попелясто-коричневий — Ash-brown blond

    Об’єднує в собі тепло каштана і благородство попелястого відливу. Підходить жінкам будь-якого віку зі світлою або трохи засмаглою шкірою, карими, блакитними або сірими очима. Робить риси обличчя більш виразними. Ідеальний для власниць темної шевелюри. Допомагає приховати сивину, зробити вигляд візуально більш свіжою. Якщо вихідний тон світліше світло-русявого, можна спробувати обійтися без попереднього знебарвлення. Вважається універсальним. Але вимагає яскравого макіяжу, інакше особа буде здаватися непоказним.

    Сріблясто-попелястий — Ash-silver blond

    Володіє благородною срібним блиском. Найбільш ефектно виглядає з затемненій прикореневій зоною. Зачіска виглядає, як ювелірна прикраса. Образ завжди шикарний і святковий, як на червоній килимовій доріжці

    Серебристо-пепельный блондСріблясто-попелястий блонд

    Сталевий

    Благородний колір з металевими переливами. При грамотно підібраному макіяжі робить з дівчини фатальну красуню. Ідеально підходить брюнеткам, надає кучерям сяйво. Ще кілька років тому вважався доречним тільки на подіумі, але зараз органічно виглядає і в повсякденності. Жінки з таким кольором схожі на моделей з обкладинки глянцю.

    Стальной цвет волос

    Попелясто-синій — Ash-blue blond

    Віддає чимось космічним і неземним. Більше підходить молодим дівчатам з яскравою індивідуальністю. Може бути з блакитним подтоном або темно-синім. У першому випадку краще вибрати барвник з сріблястим блиском, у другому – матовий. Щоб домогтися такого відтінку, потрібно заздалегідь повністю висвітлити пасма.

    Пепельный синий холодный блондПопелястий синій холодний блонд

    Бузковий попелястий — Lilas ash-blond

    Створює казковий образ. Дівчина з такою зачіскою відразу стає схожою на фею. Але бузкові барвники дуже примхливі. Вони часто створюють жовті переходи. Фарбування потрібно доповнювати макіяжем і одягом у пастельних тонах, які не будуть конфліктувати з відтінком локонів.

    Сиреневый пепельный цвет волос

    Аріана Гранде: приклад вдалого преображення

    Холодный блонд Арианы ГрандеХолодний блонд Аріана Гранде

    Хто б міг подумати, що засмаглої дівчини з каштановою шевелюрою підійде холодний блонд. Але стиліст співачки постарався, і незвичайний тон виглядає дуже органічно. Аріана зробила менш виразними брови і вибрала пастельні тони в макіяжі. А юне, трохи лялькове особа зробила її схожою на казкову принцесу.

    Попіл троянди — Antique Rose ash-blond

    Приглушений колір з нотками срібла і перламутру. Красиво виглядає на блондинок і брюнетках. Але останнім краще пофарбувати окремі пасма або кінчики. Рожевий попелястий створює сміливий стильний образ. До нього потрібна відповідна одяг. Яскраві вбрання буде виглядати незграбно, а строгі ділові сукні та костюми – недоречно. Краще підібрати модний лук, лаконічний, але підкреслює індивідуальність.

    Пепельный розовый блондПопелястий блонд рожевий

    Акварельний

    Акварельне фарбування дозволяє надати локонам матовий тон рожевого, блакитного, бузкового. Нерідко результат виглядає, як витвір мистецтва. Не надто носибельно в житті, але сміливим і неординарним натурам підійде. Можна зробити окремі попелясті пасма, якщо не хочеться радикальних змін. До того ж часткове фарбування дозволить зберегти здоров’я волосся. Акварельні відтінки вимагають кардинального знебарвлення, що не підходить дівчатам з ослабленими локонами.

    Акварельный холодный блондАкварельний холодний блонд

    Келлі Осборн: стильне рішення

    Співачка завжди любила сміливі образи. На цей раз вона поєднала бузкову чубок з рожевими пасмами. Якщо говорити тільки про колір, то Келлі він дуже йде. Фарби поєднуються з попелястими бровами і стриманим макіяжем. Стрілки і густо нафарбовані вії додали образу яскравості. Зачіска епатажна і в житті може виглядати безглуздо, але Осборн може собі таке дозволити.

    Пепельный блонд Келли ОсборнПопелястий блонд Келлі Осборн

    Металік

    Може бути виконаний в різних відтінках: блакитний, бузковий, рожевий, ліловий. Головне, щоб подтон був холодним. Металевий блиск додає зачісці доглянутий шовковистий вигляд. Зачіска буде виглядати дорого і розкішно.

    Пудровий

    Матові фарби останнім часом набирають популярність. Якщо раніше вважалося, що відсутність блиску вказує на нездорові волосся, то зараз доглянуто і красиво може виглядати і шевелюра, наче пудрою притрушена. Матові тони нагадують про персонажів фентезі.

    Пудровый цвет волос

    Емілія Кларк: матовий блонд

    Емілія Кларк в образі матері драконів виглядала неперевершено. Практично білі матові локони в поєднанні з порцеляновою шкірою і невидимим макіяжем роблять її схожою на ангела. Природний рум’янець і густі чорні брови дозволяють актрисі не виглядати нудно.

    Холодный блонд Эмилии КларкХолодний блонд Емілія Кларк

    Бабусині волосся — Bad Hair

    Холодный блонд granny hairХолодний блонд bad hair

    Справжній бум серед молоді в цьому році виробив стиль «bad hair». Це попільна фарбування, близьке до білого, сірого або сріблястому. Може бути блискучим і матовим. Основою може стати будь-який холодний блонд. Образ доповнюють нарочито недбалими косами, пучками і хвостами, вінтажними шпильками.

    Враховуючи, що всі жінки з роками сивіє, є універсальним рішенням для будь-якого кольоротипу.

    Вважається, що наважитися на такий стиль може тільки юна дівчина. Але і пані елегантного віку, які стежать за собою і вибирають модні наряди, можуть дозволити собі bad hair без страху додати кілька років.

    Техніки часткового фарбування

    Нанесення фарби тільки на кінчики або окремі пасма дозволяє не нашкодити здоров’ю локонів і створити більш об’ємний колір.

    • Омбре.

    Більш темні корені на попелястих пасмах надають образу оригінальності. Плавна розтяжка барвника візуально зробить зачіску більш об’ємною. Така техніка дозволяє уникнути знебарвлення по всій довжині, тому вважається найбільш щадним.

    Омбре

    • Шатуш.

    Використовуються 2-3 тони, близькі до вихідного. Окремі прядки знебарвлюють відступивши від коренів, а потім тонують. Нерівномірні переходи і ефект вигоряння на сонці додадуть більше натуральності незвичайного пепельному блонду. Техніка підходить власницям світлих локонів. Але і контраст чорних і холодних сірих пасм виглядає привабливо.

    • Балаяж.

    Пасма освітлюють, а потім тонирую в районі кінчиків. Техніка забезпечує більш плавні переходи, ніж при омбре, навіть при використанні контрастних відтінків. Акцент на кінцях зробить зачіску визульно довше.

    Балаяж

    • Бронд.

    Поєднання коричневих і попелястих тонів. Фарбують окремі пасма по всій довжині. Виходить натуральний ефект вигоряння, який додає зачісці візуальний обсяг і жвавість кольору.

    Пофарбуватися таким чином самостійно не вийде. Це складні техніки, з якими впорається тільки досвідчений майстер.

    Бронд

    Ash-blond в домашніх умовах

    При самостійному нанесенні барвника не завжди вдається домогтися бажаного тону. Дуже часто після освітлення залишається жовтизна, від якої важко позбутися. Щоб добитися потрібного кольору, слід дотримуватися кількох правил.

    • якщо волосся не дуже здорові, не варто їх висвітлювати. Пігмент вымоется нерівномірно, локони стануть млявими, будь фарбування на них буде виглядати непривабливо. Спочатку потрібно зайнятися здоров’ям шевелюри або хоча б зрізати мляві кінчики;
    • змивку в домашніх умовах робити не варто. Зараз легко купити склад для цих цілей. Але процедуру не можна назвати помірним. Локони від неї псуються. А подальше освітлення посилить їх стан;
    • холодні тони блонда підходять не всім. Щоб даремно не псувати зачіску, потрібно заздалегідь переконатися, що колір буде носибельным. Не завадить заздалегідь приміряти перуку бажаного відтінку або завантажити своє фото в додаток з підбору зачісок.

    Фарбування в попелястий займе багато часу. Важливо чітко дотримуватися інструкцій по використанню фарбувальних і світлих коштів.

  • Освітлювач наносять на немиту голову, щоб склад не спалив стрижні. Починають з коренів. На кінчиках суміш повинна знаходитися всього кілька хвилин, інакше вони сильно ушкодяться.
  • Щоб освітлювач розподілився рівномірно, після його нанесення потрібно ретельно розчесатися.
  • Склад змивають після закінчення часу, зазначеного в інструкції. Не можна перетримувати, інакше є ризик залишитися без шевелюри.
  • Не потрібно домагатися відтінку з допомогою фарби. Агресивні хімікати в її складі зіпсують ослаблені знебарвлення пасма. Можна взяти засіб без аміаку, а краще – бальзам або шампунь з пігментом.
  • Якщо в результаті все ж з’явилася жовтизна, рекомендується скористатися відтіночним засобом з рожевим подтоном. Він згладить теплий пігмент, не надаючи зачісці небажаний колір.
  • Потрібно бути готовою до того, що результат буде не таким, як замислювалося, і все доведеться йти в салон, щоб виправити помилки. Тому краще відразу звернутися до майстра, щоб не травмувати волосся даремно. Самостійне нанесення фарби загрожує непередбачуваним кольором. З-за неправильного змішування пігментів можуть з’явитися жовті і зелені пасма. Те ж саме відбувається, якщо неправильно оцінити стан локонів і знебарвити сильно пошкоджене волосся.

    Особливості догляду за фарбованим волоссям

    Добитися потрібного кольору складно, але підтримати його ще складніше. Знебарвлені пасма як ніколи потребують догляду і зволоженні. Після перефарбовування в холодний попелястий блонд необхідно регулярно наносити маски і незмивні засоби. Краще віддати перевагу професійній косметиці для блондинок. Навіть шампунь повинен бути спеціальним, спрямованих на підтримку попелястого подтона і нейтралізацію жовтого пігменту.

    У складі уходових коштів не повинно бути парабенів і сульфатів. Світле волосся їх не люблять.

    Холодний колер зазвичай вимивається через 3-4 тижні. На пористих і пошкоджених локонах це відбувається швидше. У цей час можна починати користуватися відтінками. Але робити це потрібно не частіше 1 рази в тиждень.

    Фіолетові відтінкові шампуні зазвичай прибирають жовтизну. Але іноді вони її посилюють. Тому потрібно звернутися до колористу, щоб він підібрав відповідний засіб.

    Якщо необхідний інтенсивний догляд, краще запланувати його за тиждень до нанесення фарби. Від гарячих укладок варто відмовитися. Якщо це неможливо, не можна забувати про термозахист. В період активного сонця потрібно наносити засоби з SPF. Інакше пасма швидко вигорять.

    Фарбованому волоссю корисні масла. Але наносити їх потрібно на вологі пасма до миття голови. В іншому випадку жири позбавлять локони природного захисного покриву і иссушат їх.

    Підфарбовувати коріння доведеться часто, в середньому — раз на місяць. Вдома це буде зробити складно, краще звернутися до перукаря. Він підбере щадне засіб, який максимально зіллється з наявним колером.

    Фарбування ash-blond – трудомісткий процес. Локони потребують до підготовки. Колір потрібно постійно підтримувати. Самостійно домогтися бажаного результату непросто. Особливо якщо справа стосується градієнтного фарбування. Тому так важливо знайти хорошого майстра. Перш ніж відправитися в салон, варто подивитися приклади робіт колориста і почитати про нього відгуки